Najnovije

5 stubova vrtoglavog vrhunca: Jeste li čuli za ove vrste ženskog orgazma?

Ako niste sigurni da ste ispunili njena očekivanja u krevetu, pomažemo vam da prepoznate 5 različitih vrsta njenog uzdaha i vrhunca.

Ilustracija (Foto: printskrin)

"Svaka žena doživljava orgazam na drugačiji način. Neke devojke retko doživljavaju orgazam, dok druge mogu da se pohvale višestrukim vrhuncima. Način na koji žene doživljavaju i izražavaju orgazam dosta utiče na to kako će se osećati u sopstvenoj koži", kaže seksolog Aldina Rivers.

Vrištanje

Ona će probuditi komšiluk. To je devojka koja glasno izražava svoja osećanja, i bez obzira koliko je to seksi, imaćete neodoljivu želju da joj stavite jastuk preko usta.

Dilji

Ovaj tip žene je prava zver u krevetu. To možda nećete shvatiti u prvom trenutku, ali ćete već sledećeg jutra nakon tuširanja videti posledice prethodne noći u vidu masnica i ogrebotina. U ovom slučaju umesto prezervativa i lubrikanata više će vam trebati hidrogen-peroksid i nekoliko tupfera.

Zemljotres

Kada ona doživljava orgazam, to izgleda poput zemljotresa. Ovaj intenzivan doživljaj se manifestuje u vidu podrhtavanja tela i promenom boje glasa. Međutim, nemojte dozvoliti da vas to previše brine, samo ste je doveli do ekstremnog uzbuđenja.

Lažni orgazam

NJene glumačke sposobnosti su fantastične. Iako će vaše samopouzdanje biti na vrhuncu, ta vrsta "pomoći" je nešto što vam nije potrebno. Mnogo bolja opcija su otvoreni razgovori uz pomoć kojih ćete shvatiti gde i kako grešite.

Spiritualni

Seks je sam po sebi spiritualni doživljaj. Spiritualni orgazam kod žena izaziva senzualne reakcije, poput mahanja rukama, glasne meditacije i širokog osmeha.

Pogledajte OVDE kojih 7 stvari (ne) treba da radite u toku oralnog seksa.

Izvor: menshealth.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Upoznajte ženu, koja orgazme postiže pomoću misli

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA