Najnovije

HITLER JE BIO DEMOKRATA! Zastrašujuće reči u emisiji uživo na nacionalnoj televiziji! (VIDEO)

Zapad je na kraju Drugog svetskog rata prigrlio poražene ukrajinske naciste. Danas iz istih razloga tetoši njihove sinove i unuke.

Adolf Hitler (Foto: RIA Novosti)

To je osnovni razlog što je neonacista Andrej Parubij mogao (doduše posle državnog prevrata u Kijevu u februaru 2014-te, izvedenog uz asistenciju Amerikanaca) biti izabran za predsednika parlamenta (Vrhovne rade). U tome je i objašnjenje zbog čega Parubij veruje da mu neće faliti ni dlaka sa glave zbog izgovorene pohvale Hitleru. On je, naime, u emisiji uživo ukrajinske televizije ICTV ovako pohvalio firerovo “nametanje demokratije”:



- Ja sam veliki pobornik direktne demokratije. Uostalom, da vam kažem da je Adolf (Hitler) bio najveći čovek koji je 30-ih godina prošlog veka praktikovao direktnu demokratiju. Ovo mu se učinilo malo, pa je apelovao da se ne zaboravlja Hitlerov doprinos razvoju demokratije.



A Parubijev glas nije uopšte usamljen unutar ukrajinske “elite”. Ukrajinski konzul u Hamburgu – Vasilij Marušćinec – nedavno je napisao: – Počasno je biti fašista. Lično ne podnosim sve koji ne podržavaju ideje nacionalizma. Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine bilo je prisiljeno da Marušćineca povuče iz Hamburga zbog antisemitskih izjava. Pod pritiskom Berlina, a ne zbog negodovalja ukrajinske javnosti.

Pogledajte OVDE zastrašujuća nova saznanja o ubistvu Zaharčenka.

Izvor: fakti.org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Marš neonacista u Ukrajini

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA