Najnovije

"Jednog dana u decembru": Roman koji će vam vratiti veru u ljubav!

"Jednog dana u decembru" je roman namenjen svima koji veruju u ljubav ili onimak oji su u nekom trenutku odustali od nje. Dvoje ljudi. Deset prilika. Jedna nezaboravna ljubavna priča.

Foto-Vulkan

Lori je prilično sigurna da ljubav na prvi pogled postoji samo u filmovima. Ali onda, jednog snežnog decembarskog dana, kroz zamagljen prozor autobusa ugleda čoveka za kog istog trenutka zna da je onaj pravi. Pogledi im se sreću, nastupa trenutak čiste magije… a onda je autobus odvozi dalje.

Ubeđena da im je suđeno da se opet sretnu, ona ga cele godine uzalud traži na ulicama, po autobuskim stajalištima i kafićima. I baš kada se pomirila sa tim da ga više nikada neće videti, njena najbolja drugarica upoznaje je sa svojim novim momkom DŽekom. Lori ne može da veruje svojim očima: to je on, muškarac za kojim je mesecima čeznula.

Slomljenog srca, odlučuje da zaboravi i njega i onaj čarobni prvi susret, i nastavi dalje sa svojim životom. Ali zakone ljubavi ponekad je teško shvatiti, a sudbina prati neobjašnjive smernice da bi nas dovela do srećnog kraja.

Izvor:Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA