Najnovije

TAKSAMA DA ZAMAŽU OČI! Tači, Haradinaj i njihov ministar upleteni u prljavi šverc! Robu iz Srbije voze u Crnu Goru, a onda...

Poslanik Inicijative za Kosovo Milaim Zeka izjavio je da je jedan od kosovskih ministara uključen u krijumčarenje robe iz Srbije kroz Crnu Goru nakon što je uvedena taksa od 100 odsto.

Ramuš Haradinaj i Hašim Tači (Foto: Jutjub)

Ne spominjući imena, zastupnik Zeka naglasio je da su tri čelnika institucija, Ramuš Haradinaj, Hašim Tači i šef Skupštine, Kadri Veselji, svesni tih informacija.

- Ministar pravosuđa i mnogi drugi ministri pokazuju licemerje na sastanku vlade. Plaćeni su da ne lažu građane. Na temelju informacija Policije i Obaveštajne agencije Kosova i međunarodnih institucija, postoje vrlo poznati ljudi, a među njima i ministri koji su 100 odsto poreza pretvorili u njihovo poslovanje. Znamo da su druge političke stranke obavljale takve poslove sa Srbima u severnoj Mitrovici - izjavio je on za T7, prenosi “Indeks onlajn”.

Dalje Zeka ističe kako je vrlo zabrinjavajuće za kamione da iz Srbije uđu u Crnu Goru.

- A kada dođu na Kosovo, oni postavljaju tablice Crne Gore, navodno kao da su sa Kosova. Verujem da premijer ima te informacije, predsednik i predsednik parlamenta - izjavio je Zeka.

Veliki igrači traže po Srbiji bogata nalazišta zlata. Više o tome pročitajte OVDE.

Izvor: Večernje novosti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Trenutak kada Haradinaj uvodi takse od 100 odsto Srbiji i BiH

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA