Najnovije

DRAMA! Otet avion sa najskupljim fudbalerom Kardifa?! Prethodno postavio na Instagramu fotografiju jezive sadržine! (FOTO/VIDEO)

Novi napadač Kardifa, Argentinac Emilijano Sala (28), koji je u subotu potpisao za člana Premijer lige, vodi se kao nestao, pošto je avion kojim je leteo izgubio vezu sa kontrolnim tornjem u ponedeljak uveče.

Fudbal (Foto: Jutjub)

Gotovo svi ostrvski mediji bruje o nestanku letelice kojoj se trag gubi u području engleskog kanala, oko ostrva Alderni, gde su poslati spasilački helikopteri. Iz kluba, trenutno, nije potvrđeno, niti demantovano da se u malom avionu "Pajper Malibu" nalazio njihov novi fudbaler, koji je u subotu, potpisom za Velšane, postao najskuplje pojačanje u istorji Kadifa. Sala je stigao iz redova francuskog Nanta za 17 miliona evra.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emiliano Sala (@emilianosala9) on

Iz kontrole leta je, međutim, potvrđeno da je avion, koji je leteo iz Nanta ka Kardifu, u kojem se nalazio Sala sa najmanje još dve osobe - nestao sa radara u 20:30 po lokalnom vremenu. Sala je nakon završenog transfera u Kardif želeo da "skokne" nazad do Francuske kako bi se oprostio od bivših saigrača, što je i ovekovečeno fotografijom koju je Argentinac "okačio" na svoj instagram profil, uz poruku zloslutne sadržine: "Poslednje zbogom".

Nekoliko sati kasnije ukrcao se na avion za kojim se sada traga. Podsetimo da je prošle godine, u nesreći koja se dogodila posle utakmice Lestera na svom stadionu, gazda tog engleskog kluba Višaj Srivadanapraba poginuo zajedno sa još četiri osobe, pošto se helikopter u kojem su bili, srušio u neposrednoj blizini nedugo posle poletanja.

Otkrivena dugo čuvana tajna. Tadić branio Putinu da poseti Marakanu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Golovi i asistencije Emilijana Sale, nekadašnjeg fudbalera francuskog Nanta

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA