Najnovije

Stejt department traži od američkih glumaca da ne pokazuju simpatije prema Putinu

Stejt department je zatražio od američkih glumaca i drugih popularnih ličnosti da ne slede primer Stivena Sigala i Mikija Rurka i da ne pokazuju svoje simpatije prema Rusiji. Barem ne javno.
Stejt departmen je zatražio da i ostali glumci ne slede primer Mikija Rurka. Foto: vesti.ru

Stejt departmen je zatražio da i ostali glumci ne slede primer Mikija Rurka. Foto: vesti.ru

Sigal i Rurk se – za vreme svojih poslednjih poseta Rusiji –nisu ustručavali da javno pokažu svoje simpatije i prema Rusiji i prema Vladimiru Putinu. Upravo ovo je nateralo vrh američke diplomatije da „posavetuje” i nekim njihovim kolegama da budu „uzdržaniji u svojim rečima i postupcima”. Ovo su moskovskom listu „Izvestija” otkrili bliski ljudi Rurka i Sigala. Jedan Rurkov pomoćnik je ispričao da su popularnom glumcu – nakon što je obukao sportsku majicu sa Putinovim likom – telefonirali iz Stejt departmenta i sugerisali da bude suszdržaniji i javno ne demonstrira svoja osećanja prema predsedniku Rusije. Američka ambasada u Moskvi je odbila da prokomentariše vesti o postojanju ovakvih „sugestija”. Nastupi Sigala i Rurka se – da sve bude neprijatnije za Vašington – „rimuju” sa padom popularnosti Baraka Obame.
Pročitajte još:(VIDEO) Ukrajinci razbijeni kod StepanovkePAŽNJA: Proruske snage snažno napale armiju Ukrajine kod granice sa Rusijom!VUČIĆ: Srbija neće ucenjivati Rusiju
Izvor: Fakti

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA