Najnovije

NAŽALOST SILA JE JAČA OD ISTINE U MEDICINI! Nikola Trifunović: Znam šta je uzrok raka i kako isti sprečiti (VIDEO)

Gost Slavija info TV bio je Nikola Trifunović inženjer geofizike, a u ulozi gosta i voditelja našla se dr med. Milena Milošević anesteziolog. Nikola Trifunović je naučnik koji se preko trideset godina bori za istinu o uzroku nastanka raka i drugih vrsta bolesti.

Inženjer geofizike Nikola Trifunović (Foto: jutjub)

Trifunović je spojio geofiziku i medicinu, ukazavši da u toj vezi leži istina o nastanku bolesti, postavivši teoriju da je anomalijsko magnetno polje uzročnik nastanka raznih vrsta bolesti pa i karcinoma kao jedne od pošasti modernog društva.

Trifunović i Milošević ukazaju da medicinska nauka uopšete ne uzima u obzir zemljino magnetno polje, da je progrešno protumačena podela ćelija, a zapravo je zemljino magnetno polje majka podele ćelije i svaki izlazak čoveka iz prirodnog, tj. zdravog magnetnog polja, odnosno ulazak atipično magnetno polje, znači mogućnost nastanka bolesti.

Trifunović odbacuje tezu da su radioaktivni elementi izazivači karcinoma zbog zračenja, već zbog togo što su magnetične supstance. Gost odbacuje i postavku da je kiselost organizma uzrok nastanka raka, kao i tvrdnju da je azbest kancerogen. Trifunović poručuje, mesto gde obitavate, a naročito gde spavate mora biti u prirodnom zemljinom magnetnom polju. Zato ljude treba ubaciti u zdravo magnetno polje, a Trifunović želi da nauči one koji to hoće, kako da mere magnetno polje i da stave ljude u prirodno zemljino magneto polje, što znači da budu zdravi.

Dakle, Nikola Trifunović tvrdi da zna sprečiti nastanak raka i da ume da izleči karcinom. Gost otkriva gledaocima kako da na jednostavan način otklone neke od stvaralaca anomalijskih magnetnih polja, koja su uzročnici raka.

Ono što sprečava da Trifunovićeve teorije budu prihvaćene u medicinskoj nauci, jeste to što većina lekara odbija bili kakvu saradnju. Ugledni profesori Medicinskog fakulteta u Beogradu, zatečeni Trifunovićevim argumentovanim obrazloženjem svojih teorija, shvativši svoje neznanje, odgovorili su umesto razumevanjem, saradnjom i primenom, tvrdoglavim odbijanjem i opravdavanjem pozivanjem na Svetsku zdravstvenu organizaciju i njen protokol o lečenju kancera.

Milošević i Trifunović ističu da je sila jača od istine u medicini. Trifunović sa žaljenjem ističe da čak ugledni srpski neurohirurg prof. dr Danica Grijičić, nije nikad odgovorila na naučne radove koje joj je poslao. Gost odgovara i na pitanje kako starimo, zašto starimo i kako taj proces da usporimo.

Trifunović napominje da će za oko 1000 do 2000 godina doći do smaka sveta, jer se zemljino magnetno polje postepeno gasi, ako čovečanstvo ne nađe način da isto veštački stvori.

Srbija dobija još jedan spomenik knezu Lazaru, u kom gradu će ga podići saznajte OVDE.

Izvor: Slavija Info TV

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA