Najnovije

NA ZAHTEV PUBLIKE: Adil u Centru "Sava" 2. decembra! Požurite po ulaznicu! (VIDEO)

Nakon prepune velike dvorane na prvom koncertu, organizatori su odlučili da obraduju publiku još jednim veličanstvenim "Anplagd" koncertom Adila Maksutovića, 2. decembra u Centru "Sava" s početkom od 20 časova.

Adil Maksutović (Foto: Jutjub)

Adil je rođen 14. jula 1983. godine u Beogradu gde je mnogo godina sticao pevačku reputaciju. Mladi srpski pevač osvojio je simpatije za vrlo kratak period i na sam vrh javne scene popeo se munjevitom brzinom. U tome mu je pomogla njegova pesma “Ne mogu bez tebe ja”, koja postaje najveći hit na prostorima Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Makedonije, što su opravdale i brojne nagrade i priznanja od strane publike i muzičkih kritičara.

Izdao je četiri albuma do sada – njegov prvenac 2008.godine, zatim 2010.godine “LJubi me po sećanju”, “Maskenbal” 2013.godine i “Ja sam ostao ja” 2016.godine. Pesma “Ne mogu bez tebe ja” bila je na mnogim listama širom zemlje i čula se na mnogim radio stanicama kod nas, a i u okruženju. Drugi po redu album “LJubi me po sećanju” u izdanju Siti rekordsa sa 8 pesama, još više ga je popularisao i time je na našoj estradi zauzeo jedno od vodećih mesta koje mu zaista i pripada.

Na Grandovom festivalu 2012. godine zasluženo je odneo pobedu i osvojio prvo mesto prelepom baladom pod nazivom “Laku noć”.

Održao je brojne turneje širom sveta, te nastupao s nekim od najvećih imena srpske folk muzike. U novembru 2017.godine je održao dva velika solistička koncerta u prepunom Sava Centru u Beogradu. Ovaj vrsni mladi talentovani pevač malo koga bi ostavio ravnodušnim svojim glasom, koji u svakom tonu nosi neku posebnu emociju. Ogroman i širok repertoar svih muzičkih pravaca, pažljivo je koncipiran sa Adilovim vokalom, koji u svakoj pesmi daje jednu novu savršenu formu i time stiče veliku popularnost i armiju novih obožavalaca i poštovalaca gde god da nastupa. Ovaj mladi umetnik vedrog duha, iskren i otvoren, svojom upornošću i vrednim radom nezadrživo napreduje.

Pročitajte OVDE  kako je bilo na spektakularnom koncertu Ane Bekute u Centru “Sava”.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA