Najnovije

PROCUREO TAJNI PLAN "DUBOKE DRŽAVE": Tramp mora biti zaustavljen odmah, ne smeju se čekati izbori 2020, sprema se državni udar!

Pravni komitet Predstavničkog (donjeg) doma Kongresa SAD objasnio je - u izveštaju na 658 stranica - zbog čega Donald Tramp mora biti "odmah zaustavljen i smenjen".

Donald Tramp (Foto: Sajt američkog predsednika)

Iza izveštaja - kao i iza cele impičment-procedure u Predstavničkom domu - stoje kongremseni-demokrate, a zapravo liberala-revolucionara. Uostalom, evo šta u tom dokumentu doslovno piše:

- Ne smemo računati na naredne (predsedničke) izbore kao na sredstvo suprotstavljanja protivopravnom delovanju predsednika (Trampa) jer on predstavlja pretnju poštenim izborima. Moramo dejstvovati odmah!

Pravni komitet je definitivno utvrdio da se Trampov impičment traži zbog zloupotrebe vlasti i ometanja kongresne istrage povodom te zloupotrebe.

U obrazloženju je naveo da je Tramp svoje lične političke interese postavio i „iznad nacionalne bezbednosti, naših slobodnih i poštenih izbora i našeg sistema međusobnog uravnoteživanja grana vlasti".

Ovome je pridodao: „On (Tramp) je povlačio zlonamerne poteze i nastaviće da ih povlači ako ne bude zaustavljen".

Kao glavni takav "potez" pravni komitet je naveo „Trampovu molbu stranoj državi (Ukrajini) da se umeša u izbore 2020-te".
        
U ovom kontekstu je navedeno da je Tramp u Kijev slao „ličnog advokata" kako bi bila „otvorena fiktivna istraga o delovanju predsednikovih političkih konkurenata".

Rasprava u predstavničkom domu o impičmentu zakazana je za 18.  decembar.

Odmah potom će u Senatu SAD, gornjem domu Kontgresa, početi svojevrsno suđenje povodom impičmenta za vreme kojeg će demokrate morati da prođu preko svojevrsnog minskog polja.

Trampa, sasvim sigurno, neće uspeti da sruše, a ostaje da se vidi - da li će to suđenje pokazati da su se sa impičmentom preračunali i platili njegovu proceduru ne samo ždemontažom DŽoa Bajdenaž nego i pogoršanjem izbornih šansi cele Demokratske partije.

Pročitajte OVDE  šta Ameri mogu da očekuju od S. Koreje.

Izvor: fakti. org

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA