Najnovije

SPECNAZ FSB NE PRAŠTA: U munjevitoj operaciji likvidirana grupa terorista (VIDEO)

U specijalnoj operaciji koju je izveo specnaz FSB “provaljena” teroristička ćelija koja je brojala troje lica a potom uništena.

FSB (Foto: FSB)

U ranu zoru su grad Naljčik zatresle potmule detonacije. Specijalna grupa-(specnaz FSB i jedinice lokalnog MVD), podržana službenim psima, su izveli napad na objekat u kome su se krili teroristi. Teroristička grupa se zabakardirala u ulici braće Kardanovih.

Posle “provale” terorističkog skrovišta, ceo kraj su brzo blokirale jake protivterorističke jedinice podržane oklopnim vozilima.

Komandir jurišnog tima je preko razglasa pozvao teroriste da odmah napuste objekat sa vidno podignutim rukama. Pošto na ovu poruku nije bilo odgovora, nekoliko timova je provalilo u kuću i na licu mesta likvidirala sve teroriste. U kući je pronađena veća količina minsko-eksplozivnih sredstava sa detonatorima, vatreno oružje i municija.

Prema rečima Nacionalnog antiterorističkog komiteta, likvidirana grupa terorista je planirala bombaške napade na teritoriji Kabardino-Balkarijske Republike.

O napetoj situaciji u Kašmiru, saznajte OVDE.

Izvor: Bog-rata.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA