Najnovije

RATOBORNI BRKA BOLTON SE NE SMIRUJE! Žedan je krvi nevinih Venecuelanaca! Evo šta poručuje (VIDEO)

Tokom govora u Beloj kući, američki savetnik za nacionalnu bezbednost DŽon Bolton rekao je da su sve opcije na stolu u vezi sa trenutnom situacijom u Venecueli.

DŽon Bolton (Foto: Jutjub)

- Želimo kao naš glavni cilj mirno prenošenje vlasti - rekao je Bolton.

- Ali opet ću reći: (predsednik Venecuele) Nikolas Maduro i oni koji ga podržavaju, posebno oni koji nisu Venecuelanci, trebali bi znati da su sve opcije na stolu.

Visoki zvaničnik je dalje tvrdio da venecuelanski ministar odbrane Vladimir Padrino, glavni sudija Vrhovnog suda Majkl Moreno i komandant predsedničke garde Ivan Rafael Hernandez Dala moraju da ispune obaveze koje su navodno dali opoziciji za mirnu tranziciju vlasti od Madura.

Ranije istog dana, venecuelanski opozicioni lider i samoproglašeni privremeni predsednik države Huan Gvaido objavio je video kojim poziva vojnike da se pridruže redovima njegovih pristalica protiv Madura.

Ranije je Maduro optužio Vašington da organizuje državni udar kako bi Gvaida postavili kao marionetu SAD. Rusija, Kina i nekoliko drugih država podržavaju Madura kao legitimnog predsednika zemlje.

Tramp se sprema za napad. Izdao poslednje upozorenje. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA