Najnovije

MA KAKVA STANIJA, ĐURIĆKA, SORAJA, ANA! Evo koja ženska je bila preteča današnjih starleta! (FOTO/VIDEO)

Tijana Ajfon, Maca Diskrecija, Stanija, Soraja, Tamara Đurić, Mimi Oro... spisak starleta je beskrajan, ali ni jedna od njih nije u rangu jedne od najvećih jugoslovenskih lepotica.

Starlete (Foto: Jutjub)

Zorica Gajdaš svojevremeno je bila seks simbol bivše Jugoslavije, a javnosti se predstavila ulogom u filmu "Lito Vilovito", koja ju je ujedno i proslavila. U današnje vreme strarleta je postalo sve atraktivnije zanimanje. Tako ih imamo na pretek, Staniju, Soraju, Avu Karabatić... Ipak, ono što mnogi ne znaju, jeste da je prva starleta na području bivše Juge, bila beogradska lepotica, Zorica Gajdaš.

Ova zanosna plavuša, svojevremeno je žarila i palila na našim prostorima. Bila je seks simbol, a proslavila se ulogom u filmu "Lito Vilovito", gde su se u prvi plan istakle njene obline i savršena, vitka figura. Takođe, glumila je i u filmovima "Burduš" i "Sirota Marija" kao i u seriji "Božana".

Bila je broj jedan po lepoti, ali i po popularnosti. Godinama se prepričavalo da je uspela da obori s nogu slavnog dirigenta Zubin Mehtu. Za razliku od današnjih starleta, koje u većini slučajeva svoju lepotu duguju estetskoj hirurgiji, Zorica je bila prirodna lepotica. Jedina sličnost sa današnjim starletama je da su je ismevali zbog "manjka pameti". Prema jednoj anegdoti, Matija Bećković joj je postavio pitanje: "Da li ste pročitali makar jednu jedinu knjigu?" NJeno odgovor je bio: "Ma, kao da je to bitno."

Iako nikada sama nije izazivala skandale, često je bila deo istih. Naime, često se nalazila u društvu poznatih i istaknutih muškaraca čije su žene uvek burno reagovale. Međutim, ako je verovati starim boemima koji su je poznavali i često joj pravili društvo u noćnom životu, bila je najčednija i najlepša žena tog vremena.

Milojko šutnuo Milijanu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Espreso

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA