Najnovije

FETIŠI KOJI PODIŽU TEMPERATURU! Ovo možete da probate u spavaćoj sobi, ako ste zapali u rutinu!

Fetiši su često tabu tema i mnogi misle da su oni rezervisani za one koji su malo slobodniji u svojim seksualnim fantazijama. Ipak, znajte da postoje fetiši koji su lako primenljivi, obogatiće vaš seksualni život, a nećete morati sebe da terate da radite nešto što vam ne prija i da previše izazite iz svoje zone komfora.

Ilustracija (Foto: printskrin)

Vezivanje

Mnogi su verovatno i probali blažu verziju "zaveži me- odveži me seksa". Ovakve intimne igre mogu da rasprše strast jer se jedan od partnera potpuno predaje drugom, a osećaj "bespomoćnosti" i potpunog prepuštanja može da bude izvrstan afrodizijak. Kod vezivanja postoje dva osnovna tipa: lagano i čvrsto. Ukoliko želite da isprobate ovu vrstu intimnosti dogovorite se sa partnerom šta ćete koristiti za vezivanje i imajte na umu da jedno preuzima kontrolu i zato ne zaboravite da postavite jasna pravila.

Uloge

Igranje uloga je odličan primjer fetiš seksa u kojem možete da isprobate razne fantazije. U ovakvoj vrsti seksa možete isprobati gotovo sve što vam padne na pamet - seks sa strancem, seks u kojem glumite prevaru, seks sa striptizetom. Možda će vam na početku biti neprijatno ili smešno, ali uz malo dobre atmosfere, prigušenog svetla i "glumačko strastvenog" žara, mogli biste da odigrate odličnu seksi ulogu.

Kostimi

Oblačenje ne mora biti rezervisano samo za preoblačenje u sobarice, sekretarice ili seksi medicinske sestre. Uzbuđenje oblačenja je i u isprobavanju raznih materijala, različitog donjeg veša i potraga za nečim uzbudljivijim od samo savršenog grudnjaka, kao što su halteri, korseti i tange od neobičnih materijala. Imajte na umu da koliko god čipka i svila bila fina, fetiši se obično povezuju uz kožne materijale, sjaj i najčešće lakirane plastike. Izbor je na vama.

O čemu muškarci maštaju u seksu, a ne smeju da traže od svojih partnerki pročitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA