Najnovije

RUSIJA ZOVE SRBE: Kako možemo uživo videti: Su-57, S-400 “Trijumf”, “Favorit”, S-300 i još mnogo toga od neverovatnog ruskog naoružanja!

Rusija preko organizacije "Rossotrudničestvo", za srpske državljane organizuje besplatan odlazak u ovu zemlju. Između ostalog planirane su posete velikim međunarodnim sajmovima naoružanja i vojne tehnike MAKS-2020, Armija-2020. Ovi događaji po svom sadržaju spadaju u najveće manifestacije takvog tipa u svetu.

Vladimir Putin (Foto: RIA)

Rusija je preko organizacije Rossotrudničestvo pokrenula projekat “Novo Pokolenie” ili “New Generation”.  U okviru ovog projekta ovu zemlju je posetilo na hiljade mladih ljudi iz celog sveta.

U 2019. godini srpski novinari, glumci, naučnici, predavači, filolozi, istoričari, diplomate, sportisti i predstavnici drugih profesija su već posetili Rusiju, ili će je ponovo posetiti povodom događaja organizovanih na najvišem nivou u Moskvi.

Između ostalog organizovana je poseta Međunarodnom avio-kosmičkom sajmu MAKS-2019 u Žukovskom, posetili su Sankt Peterburg, Kalinjingrad, Samaru, Volgograd, Stavropolj, bili na Krimu, u Irkutsku na jezeru Bajkal, u Barnaulu, na Altajskim planinama na skupu „Bela voda Sibira” itd.

Međunarodni avio-kosmički sajam MAKS spada u najveće manifestacije ovog tipa na svetu. Na njemu se mogu videti najsavremeniji avioni i helikopteri koji se nalaze u naoružanju ruske armije. Osim toga, mogu se videti i perspektivni projekti koje razvija ruska vojna industrija. Na sajmu učestvuje i ogroman broj stranih izlagača.

Pored statičkog programa, organizovan je i veoma bogat dinamički  program. U njemu se prezentuju letno-tehničke mogućnosti najsavremenijih letelica koje se trenutno proizvode u svetu. MiG-35, Su-30SM, Su-34, Su-35, Su-57, Mi-28NM, Ka-52 su samo neki od borbenih letelica koje su ogromnom auditorijumu pokazali svoje manevarske sposobnosti.

Kako se prijaviti

Dovoljno je samo postati član fejsbuk stranice New Generation 2019 i stupiti u vezu sa njenim administratorima koji će popričati sa svim zainteresovanim osobama koji žele da budu deo gore pomenutih događaja. 

Svi žele da vide Su-57, S-400 “Trijumf”, Buk-M3 “Viking”, S-300 PM-2 “Favorit”, S-300VM “Antej-2500” itd.

Sve o srpskoj automatskoj puški M70 pročitajte OVDE.

Izvor: bog-rata. com

 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA