Najnovije

MUSTAFA UCENIO KURTIJA: "Nema potrebe da sedimo po tri sata! Na sledećem sastanku dogovor ili razlaz"

Lider DSK Isa Mustafa oglasio se posle ponude koja je zvanično poslata od stane Aljbina Kurtija, istakavši da bi na sledećem sastanku trebalo da dođe do postizanja dogovora dve stranke. ​​​​​

Isa Mustafa (Foto: Jutjub)

Mustafa je u izjavi za medije rekao da će sačekati da Pokret Samoopredeljenje sada deluje.

"To je ponuda kojom smo se bavili u našim razgovorima, tražili smo od PS-a, posle 26. decembra, da razjasni stav o daljem partnerstvu i da kažu kako oni vide mesto DSK-a u ovom partnerstvu", rekao je Mustafa.  

On je pojasnio da stranka na čijem je čelu ne želi da postigne nikakav dogovor o zajedničkoj vladi, osim ako se ne radi o partnerskom sporazumu, u kome bi se dve strane osećale dovoljno jake da imaju poverenje građana KiM.

“U tim razgovorima izneli smo stav o tome kako uskladiti i pronaći rešenja, bez obzira kako to kvalifikovali, kao političko rešenje, kao ponudu ili kao osnovu za postizanje dogovora, to su bili naši ciljevi i mi smo čekali da ih PS razmotri tako da imamo izbor posle izbora “, rekao je on.

Lider DSK-a kaže da nisu uvažili ono što je PS predložio, dodajući da će o tome konačnu ocenu dati partijski organi.

"Stav Odbora je da mi imamo te stavove i bilo kakva promena ne može se izvršiti bez dobijanja verifikacije u našim telima“, rekao je Mustafa.

Naglasio je da nema razloga da sede sa PS-om i da razgovaraju tri sata, nego da bi sledeći sastanak trebalo da za rezultat ima postizanje dogovora.

"Vidim razlog za postizanje dogovora, ali neprihvatljivo je gubljenje vremena bez partnerskog sporazuma“, rekao je Mustafa.

Pročitajte OVDE šta je Aleksandar Vučić pitao Anu Brnabić.

Izvor: Kosovo onlajn

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA