Najnovije

DPS SE RASPADA PO ŠAVOVIMA: Žestoka svađa Đukanovića i Markovića nakon sastanka sa Amfilohijem

Po prvi put nije nagađanje da su Milo Đukanović i Duško Marković u žestokom sukobu zbog zakona o slobodi vjeroispovjesti. Izgleda je mudrost i duhovnost Mitropolita Amfilohija, natjerala Duška Markovića da dobro razmisli o suludom zakonu koji je donešen.

Milo Đukanović (Foto: predsjednik.me)

Piše: Velimir Eraković

Pri tom premijer koji i dalje ima zdrav razum vidi da se DPS raspada po svim šavovima,da članovi i funkcioneri ove partije učestvuju u litijama porodično i protive se odluci vlade.

Jasno mu je naravno da kad čevski Al Kapone ode sa vlasti,ni on neće biti tu gdje je sad. Broj ljudi u litijama mu kao policijskom ekspertu govori da je Đukanović blizu kraja. Govori mu i to što niko iz Uprave policije ne zna broj lojalnih policajaca iz običnih redova.Znaju da postoji Srpski lobi u policiji,ali ni jednog ne mogu da pronađu.

Zbog svega toga i pregovora pet sati sa Mitropolitom bukvalno je zaratio sa Milom.Poznat kao beskrupulozan,rekao je da će pregovori biti nastavljeni uz ekspertski tim. Pitao ga je zar misli da jedna NVO može biti crkva države.Rekao mu je da uništava partiju i da džaba prijeti i naručuje opremu za razbijanje demonstracija.

Vrlo ljut rekao mu je da ne prijeti Srbiji, da što manje izlazi u javnost jer se samo bruka i blamira. Đukanović mu nije ostao dužan , ali Marković nije mario za to ni mrvu. Naš dobro obavešten izvor iz Vlade je rekao da je ulje na vatru dolio Tarzan Milošević,bivši direktor DPS -a,a sada ambasador Crne Gore u Srbiji.

Tarzan se žalio Dušku da bukvalno na ulicu iz ambasade ne izlazi. Inače je Tarzan za zakon rekao da je ludački i svom silom je protiv njega. Mojkovački klan koji vodi Marković je mnogo jak tako da nije u strahu od Mila.

Čak mu je rekao da se dozove u pamet. Milu polako svi okreću leđa,sem crne legije koju vodi Veselin Veljović i Dragana Blagojevića koji se obogatio preko noći. Zadnji poduhvat ovoga poltrona,kome su svo bratstvo u Dolima pobile ustaše je nova kuća u Zeti. Kako od policijske plate stanovi,najskuplja vozila i kuća?Samo krađom.

Uz Mila je još par  propalih kriminalaca iz Nikšića. NJima bi bila bruka i da ga napušte  ,ali snagu nemaju više.Vladavina Đukanovića se bliži kraju ,samo je pitanje dana i načina kako će otići. Milom ili silom,najvjerovatnije će odlučiti centri moći na zapadu koji su potpuno razočarani sadašnjim ponašanjem potpuno unezvjerenog Đukanovića.

Beogrdski sindikat napisao pesmu za Crnu Goru, poslušajte je OVDE!

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA