Najnovije

Treća Srbija dobija snažnu podršku za inicijativu o reprogramu dugova

SMEDEREVSKA PALANKA - Narodnu inicijativu za donošenje zakona o opštem reprogramu dugova građana prema državnim firmama danas su podržali Grupa građana "Domaćinski za Palanku", Sindikat prosvetnih radnika Smederevska Palanka i Industrijski sindikat šinskih vozila, saopštila je organizacija Treća Srbija.
Treća Srbija u Smederevskoj palanci (Foto: Treća Srbija)

Treća Srbija u Smederevskoj palanci (Foto: Treća Srbija)

Miroslav Parović, predsednik Treće Srbije je okupljenim građanima i medijima u Smederevskoj Palanci rekao kako je jako važno da što više ljudi podrži ovu inicijativu kako bi na taj način javnost izvršila pritisak na vlast. Danas svi moramo pokazati visok nivo odgovornosti kako bismo sačuvali socijalni mir što je danas najveći patriotizam, zaključio je Parović. Rodoljub Stanimirović predsednik grupe građana "Domaćinski za Palanku" istakao je da je podrška inicijativi Treće Srbije vazna zbog interesa najsiromašnijih građana. Takođe, upoznao je javnost i sa problemima koje ima metalski kompleks u opštini Smederevska Palanka. Miloš Popović, predstavnik Sindikata prosvetnih radnika Smederevska Palanka rekao je da prosvetni radnici podržavaju svaku inicijativu koja ima za cilj pomoć ljudima koji su u teškoj materijalnoj situaciji zato što su i svi prosvetari u takvoj situaciji.
Pročitajte još:Dačić: Nema dileme EU ili Evroazijski Savez!
Rade Jovanović, sekretar Industrijskog sindikata šinskih vozila podržao je inicijativu i ukazao na loš položaj radnika koji rade u firmama nekadašnje Goše iz Smederevske Palanke, navodeći primer pojedinih firmi u kojima radnici ne primaju platu duže od godinu dana. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA