Najnovije

Koriste pandemiju da nam ubiju veru u Boga

Mislili smo svi da kleptokratsko - mafiokratski režim u Podgorici ne može da padne niže. Mislili smo i prevarili se! Režim Mila Đukanovića, po naredbi Veselina Veljovića naložio je da se u CB Podgorica privede niko drugi do Egzarh sveštenog srpskog trona pećkog Mitropolit crnogorsko primorski i arhiepiskop cetinjski Amfilohije Radović.

Amfilohije (Foto: Mitropolija)

Piše: Velimir Eraković

Koliko sam uspio da razumijem, naš visokopreosvešteni Mitropolit je priveden jer je zamislite služio liturgiju! U grijeh mu se upisuje valjda što mu je neko od prisutnih poljubio ruku! Ruku živog sveca! Ne znaju Nikogovići, Lopovići, Švercerići iz vlasti, ne znaju i ne mogu da razumiju da se na tu ruku izlilo toliko milosti Božije, da za nju ne prijenja nikakav virus. Za razliku od njihovih ruka, koje su uvijek u džepu građana, za razliku od krvave ruke Mila Đukanovića na kojoj stoji sasušena krv Duška Jovanovića, za razliku od njih ruka tj desnica Mitropolitova je za svakog vjernika u Cg svetinja. I dobiti blagoslov i pričešće iz te ruke je nešto što se ne može riječima opisati. 

Vlastodršci iz provizorijuma Montenegro su valjda na ovaj način a sve koristeći pandemiju korone, mislili da nam ubiju vjeru u Boga? A ne znaju kukala im majka da su našu vjeru samo ojačali sa ovim! Vidjelo se to i na društvenim mrežama, kada su ljudi čuli da je Mitropolit crnogorsko primorski gospodin Amfilohije utamničen, svi su najednom zaboravili na korisni i bili spremni da opet izađu na ulice, da ako treba i život daju za svog duhovnog pastira, i da ga izvuku iz memljivih kancelarija CB Podgorica. 

Na svu sreću, i na radost onih koji žele da nam ova strasna sedmica protekne u miru, Mitropolit Amfilohije je pušten nakon par sati. Ali, ja moram poslati uprkos puštanju jednu poruku! Ne igrajte se! Znamo da vam je ovo bio probni balon! Ponavljam, ne igrajte se da se ne preigrate! Ne igrajte se vi koji ste nam sv oteli! Ne igrajte se sa Bogom, ne igrajte se sa našom vjerom, jer ćete se opeći! Neka vam bude jasno da nismo zaboravili sramni zakon o slobodi vjeroispovjesti, i da ćemo čim mine ova pošast izaći opet masovno na ulice, da vam pokažemo koliko nas ima, a ima nas Hristovih vojnika sasvim dovoljno! Mada za vas takvi kakvi ste dovoljna su i dva voda vojske! Bitange! 

NE DAMO SVETINJE! 

Živjela SPC!

Čuveni ruski vidovnjak predvideo uznemirujuće događaje. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA