Najnovije

OVO JE VAN SVAKE PAMETI! NOVAKOV BRAT POTVRDIO: Novaka opet hapse! Evo šta sada radi!

Medijiu Australiji prenose da je Novak Đoković opet uhapšen, što je potvrdio njegov brat Đorđe.

Novak Đoković (Foto: Jutjub)

Sudija Entini Keli poništio je odluku o poništavanju vize Novaku Đokoviću. Naredio je da se Novaku vrati pasoš i sve stvari koje je imao sa sobom. Međutim, opet ga hapse. 

-  On je sada sa svojim advokatima. On razmišlja o svim opcijama. Ovo je veliki poraz za njih. Izgubili su, mislili su da mogu da pobede Noavak sa nekim tehnikalijama.  Čujemo se konstantno. Dobro je raspoložen, prošao je kroz vrtlog emocija, sreće, tuge, nervoze... mora da bude staložen, miran i pametan. Novaka opet hoće da zarobe, to je poslednja informacija. Trenutno se konsultujemo sa advokatima i PR službama koji su sledeći koraci. Novak je sa advokatima. Šta će uradit, da li će prihvatiti bilo šta sa njihove strane želi pravdu i istinu da izgura do kraja a ne da se bavi političkim pitanjima - rekao je Đorđe za TV Prva.

- Kada se ceo stadion okrene protiv njega on najbolje igra. Siguran sam da on 16. izađe iz zatočeništva on bi 17. pobedio. Ne možemo da razumemo njegov mentalni sklop. 2015. u kinu on pre tog turniraq nije trenirao tenis, nego kondiciju. Dobio je tada Nadala za 50 minuta. To što on radi je na nekom drugom nivou. 

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA