Najnovije

Tajni plan Kurtija i Vučića protiv Srbije (VIDEO)

Trgovina narkoticima političkih elita na Balkanu  je godinama tolerisana od strane centara moći iz Vašingtona zarad geopolitičkih ciljeva, istakao je Milovan Brkić, novinar u emisiji „Teša Podkast“.

- Taj biznis postao previše jak, počeli su da podmićuju vrh Evropske komisije i čelnike Stejt Departmenta – objašnjava Brkić.

On tvrdi da je aktuelni režim u Srbiji dao deset miliona dolara u kešu Frederiki Mogerini da bi kupio njenu podršku.

- Balkanski karteli su koristili državne resurse da koordiniraju sve akcije, imali su diplomatske pasoše i zaštitu službi bezbednosti. Tačka raskola sa Zapadom je bila kupovina narkotika od rivalskih anti američkih kartela, vođenih od strane oslobodilačkih pokreta u zemljama Latinske Amerike - tvrdi Brkić.

-  Sve velike sile imaju različite interese, koji se sukobljavaju i Vučić ne može sve da ih sve ispuni. Ne moguće je raditi sa mafijaških deset organizacija, a da se nijednoj ne zamerite, sve dođe vremenom na naplatu. Srbija je prema proceni CIA, država u kojoj se najviše umire u Evropi, a uz to smo i jedna od najsiromašnijih evropskih zemalja. Kada dođe do pobune, to više neće moći da se kontroliše, i tu kreće pad balkanskih kartela rekao je Milovan Brkić.

Dalje se u emisiji navodi da je aktuelni režim je ponudio banci Goldman Saks da otkupi čitavu Srbiju, i radi potrebe toga je iz Norveške naručena studija, o vrednosti Srbije uključujući i privatnu imovinu. Time bi Goldman Saks postao vlasnik svega u Srbiji. Tu aktivnost za vladu Srbije sprovodi po tvrdnjama Brkića supruga Aljbina Kurtija, inače norveški državljanin.

Po mišljenju Milovana Brkića, sadašnje tenzije na Kosovu i Metohiji su stvar dogovora između vlasti u Beogradu i Kurtija, sa ciljem da se prevare Srbi na Kosovu.

- Zbog ovoga što govorim, režimski mediji na mene vode hajku, i lično Vučić me lažno optužuje da sam pozivao na njegovo ubistvo – zaključuje na kraju emisije Brkić.

"PREKIDAČ JE U RUKAMA GENERALA SUROVIKINA" Ukrajina neće izdržati ni do proleća?

Izvor: Pravda
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA