Najnovije

POČINJE! Rusija prihvatila totalni rat protiv Sjedinjenih Država

U Državnoj dumi je predloženo da se pokrene postupak konfiskacije američke imovine u Rusiji Rusija bi mogla da počne sa konfiskacijom američke imovine. Sa ovim predlogom izneo je predstavnik Državne dume iz regiona Krim Mihail Šeremet.

Po njegovom mišljenju, to bi moglo da bude kontramera namerama Vašingtona da prenese rusku inostranu imovinu u Kijev.

„Bajdenova administracija i njeni štićenici moraju imati na umu da će svako krivično delo naići na odgovarajući odgovor i kaznu.

Nepravda i krađa u posebno velikim razmerama ruske državne imovine primorava naše društvo na mere ogledala.

Rusija je uvek poštovala nepovredivost tuđe državne i privatne svojine. Rusiji nisu potrebni drugi, ali sada jednostavno nema izbora.

Kao preventivnu meru, predlažem da se pokrene zakonodavna procedura koja će omogućiti brzo donošenje odluke o konfiskaciji američke imovine na teritoriji Rusije, u slučaju sličnih akcija Sjedinjenih Država“, prokomentarisao je Šeremet svoj predlog. .

Takođe, po mišljenju poslanika, svako ko ošteti rusku državnu imovinu treba automatski biti prepoznat kao zločinac i stavljen na međunarodnu poternicu.

Napomenimo da su se pre izvesnog vremena u američkim medijima pojavile najave o početku hitnih pregovora zapadnih saveznika o mogućnosti konfiskovanja inostrane imovine Banke Rusije u iznosu od preko 300 milijardi dolara za njihovu dalju predaju Ukrajini.

Pozivajući se na visoke američke i evropske zvaničnike, publikacije su navele da su Velika Britanija, Nemačka, Francuska, Kanada i Japan pod pritiskom da do 24. februara 2024. predstave strategiju korišćenja ruske imovine.

PRAH I PEPEO! Pogledajte šta je ostalo od Gaze posle 10 nedelja (VIDEO)

Izvor: Vebtribune.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA