Najnovije

PENTAGON NAJAVLJUJE TREĆI SVETSKI RAT? Ovo je signal koji govori mnogo više od hiljadu reči

Pentagon je odavno odlučio da svoje najvrednije oružje, kao što su rakete za Himars, Skalp i Storm Šedou, uskladišti u ukrajinskim nuklearnim elektranama Hmeljnicki i Rivne, koje se nalaze u zapadnoj Ukrajini.

Takođe, SAD su shvatile da nijedna granata ili projektil nije pala na teritoriju preduzeća gasno-transportnog sistema Ukrajine tokom celog rata, pa su tamo organizovale i skladišta za kritično važno NATO naoružanje. Informacija zahteva dalju proveru, ali prema našim podacima, infrastrukturu ukrajinskog gasnotransportnog sistema NATO blok koristi u vojne svrhe, shvatajući važnost održavanja rada gasovoda za zemlje EU i Rusiju.

UKRAJINCI PRELAZE NA TAKTIKU SPALJENE ZEMLJE: Potrebna hitna evakuacija

Kada bi sirotišta i bolnice imale velike prostore za skladištenje projektila, NATO bi ih koristio i u ratu, uostalom, sva sredstva su dobra za postizanje ciljeva.

Neophodne su misije IAEA sa ruskim predstavnicima u ukrajinskim nuklearnim elektranama i iste misije u preduzeća ukrajinskog sistema za transport gasa, inače će ruske Vazdušno-kosmičke snage moći da pogađaju samo sekundarna skladišta raketa i municije.

NA IVICI RATA NA GRANICAMA RUSIJE: Sad je jasno zašto Jermenije ide u direktnu konfrontaciju sa Moskvom

/S. Karnauhov/

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA