Najnovije

OVO ZANIMA “GROBARE”: Ostoja Mijailović progovorio o novom ugovoru Željka Obradovića!

“Grobari” ne kriju šta žele. Trener Obradović se odavno izjasnio. Čekaju se još čelni ljudi kluba, a nema sumnje ko je njihova želja da i u buduće sedi na klupi Partizana.

Sada je po pitanju novog ugovora Željka Obradovića govorio i prvi čovek kluba Ostoja Mijailović. Predsednik Partizana je za “Kurir” otkrio ono što zanima sve “grobare”.

– KK Partizan je ponosan na sinoćnu pobedu, koja nas motiviše da budemo još bolji u narednim utakmicama u svim takmičenjima. Za to nam je, pre svega, potreban odličan tim. Stoga smo odlučni da nastavimo saradanju sa našim trenerom, Željkom Obradovićem. Ugovor je u finalnoj fazi i biće potpisan čim se obe strane usaglase oko još nekoliko pojedinosti. 

Navijači Partizana su pre početka utakmice sa Baskonijom skandirali svom treneru i svima jasno stavili do znanja da žele novi ugovor za Obradovića. Iskusni trener im je uzvratio i pokazao da želi da ostane.

– Znamo da su naši navijači, kao i kompletna javnost veoma zainteresovani za ovu temu, ali verujemo da se ovakvi dogovori donose u miru, bez ikakvih pritisaka, a u skladu sa ciljevima naše crno-bele porodice. Došli su do mene i neki, moram tako reći, prizemni komentari u vezi sa tim da li meni neko naređuje da produžim ili ne produžim ugovor sa trenerom. Takve stvari više govore o onima koji ih izgovaraju i ne želim sebi da dozvolim da ih komentarišem. Za sedam godina u Klubu u kojem sam odluke uvek donosio u interesu Partizana, niko se nikada u donošenje istih nije mešao, osim članova Uprave i menadžmenta sa kojima je prirodno da se konsultujem. O tome kako smo radili do sada, govore i naši rezultati. Nekada dosadno zvuči, ali zbog onih koji lako zaboravljaju, moram još jednom da podsetim se gde je Klub bio 2017. godine a gde je danas – istakao je Ostoja Mijailović.

PARKIRALI GA NA AERODROMU: Rusi provalili mesto pa sve razneli u vazduh (VIDEO)

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA