Najnovije

Vučić je najveća pretnja po srpske nacionalne nacionalne interese

"Na današnjoj konferenciji za medije, Aleksandar Vučić je priznao krah sopstvene, pogubne politike koju je vodio pod parolom da EU nema alternativu. To se posebno odnosi na situaciju oko Kosova i Metohije, jer je od 2012. godine do danas, raznim sporazumima od Briselskog preko Vašingtonskog do Ohridskog koji podrazumeva implementaciju francusko-nemačkog ultimatuma, predao sve nadležnosti Republike Srbije u ruke separatističkih vlasti u Prištini", kaže član Privremene uprave Srpskog pokreta Dveri.

Preković podseća da od dolaska Vučića na vlast, na severu KiM više nema izbora po srpskom zakonodavstvu, ukinuo je civilnu zaštitu, predao jezero Gazivode, priznao diplome, priznao automobilske tablice lažne države Kosovo, a da je vrhunac dovođenje Srbe sa severa KiM na sopstveni miting u Beograd kako bi Albanci lakše zauzeli zgrade u četiri opštine na severu KiM.


 
“Pored toga, Vučić na današnjoj konferenciji bruka Srbiju i pred međunarodnom javnošću, koristeći za strane političare izraze koji su daleko od normalnog diplomatskog rečnika.
 
Imajući sve ovo u vidu, jasno je da najveća pretnja po srpske nacionalne nacionalne interese ne dolazi ni sa jedne strane sveta, već upravo od Aleksandra Vučića koji svakoga dana krši Ustav Srbije, koji je urušio demokratiju i sve državne institucije, od Narodne skupštine do sudova i koji je zaštitnik kriminala i ogromne korupcije, posebno u višemilionskim javnim nabavkama”, zaključuje Preković.

VREME ISTIČE! Tri opcije za akciju Zapada u Ukrajini

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA