Najnovije

PRIKLJUČITE SE - DVE TUŽBE PROTIV IZVRŠITELJA! Kolektivna i krivična, policajci kao janjičari (VIDEO)

Naš saborac Goran Mijailović ušao je u proces sa izvršiteljima, uzeo advokata i pokrenuo je inicijativu za kolektivnu tužbu svih lica koje su izvršitelji obespravili i imaju dokaze da im je učinjena nepravda. A pokret Narodna država ići će i sa krivičnom tužbom za organizovani kriminal. Tako da će biti dve tužbe, najavio je Aleksandar Petrović, starešina pokreta Narodna država, inače na društvenim mrežama pozant i kao Inforatnik.

On je gostujući na kanalu Pravi odgovor govorio o ogromnim zaradama izvršitelja, o zloupotrebama koje rade, a posebno o otimanju stanova gde su dugovi prvo napumpaju na 5.100 evra, koliko je potrebno da bi se moglo ući u izvršenje na stanu koji vredi deset ili dvadeset puta više. 

- Oni ne rade po zakonu. Krši se ustav i zakon na svakom koraku. Dobili smo spregu kriminala i institucija. Karakterne osobine baka Coke će se sve više pojavljivati. Ovo je teror koji neće moći još dugo da se trpi. Ući će se u neku anarhiju i desiće se kao u prošlosti što se desilo kako je narod neke stranke jurio po ulicama i šta se sve dešavalo, do nabijanja na kolac – upozorio je on. 

Kako je rečeno u emisiji, to je neželjeni scenario, ali je moguć jer je veliki broj ljudi sve više ogorčen.

- Nemoguće je da svi samo rade svoj posao. Pa i nacisti u Aušvicu su samo radili svoj posao. Je l` to izgovor? Je l`  to izgovor policajcu koji kao janjičar učestvuje u otimanju deteta? Gde je savest, gde je srce? O čemu razmišljaš? Je l` izgovor onom policajcu što zbog duga od šest hiljada izbacuje iz stana penzionere koji nemaju gde, do ispod mosta? – upitao je on. 

Petrović je advokata Milana Bosiku, koji se suprotstavio otimanju dece, i uspeo da vrati trojicu sinova Ani MIhaljici, nazvao herojem, obećavši i da će pokret Narodna država stati u njegovu odbranu sada kada je izložen progonu i pokušaju osvete Centra za socijalni rad i režima. 

BRITANCI JAVLJAJU PAKAO U JULU: Biće to veliki napad na Rusiju sa jednim ciljem

Detaljnije o svemu, ali i drugim temama kao što je okupirano Kosovo i Metohija koje treba da brane Staša i Toma Mona, o letećem taksiju u kom se neće voziti sirotinja koja glasa, već Željko Mitrović i tajkuni, kao i o drugim temama, pogledajte u emisij na kanalu Pravi odgovor. 

Izvor: Pravda.rs


 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA