Najnovije

NIJE ŠALA: Skandal posle derbija, oglasio se Kralj

Fudbalski klub Partizan oglasio se kratkim saopštenjem posle poraza od Crvene zvezde u 173. večitom derbiju. Nezadovoljni zbog načina na koji je pravdu delio glavni arbitar Pavle Ilić, klub iz Humske je zapretio da neće igrati polufinale Kupa Srbije, koje je zakazano za sredu od 19 časova na Marakani protiv Crvene zvezde.

Saopštenje koje je FK Partizan izdao svega nekoliko minuta po završetku večitog derbija koji je trajao čak 111 minuta, prenosimo u celosti.

„Sramni sudija koji je pokrao i uništio večiti derbi, uradio je ono za šta je i poslat. Partizan će razmisliti da li će igrati polufinale Kupa Srbije, jer ne vidimo svrhu da igramo utakmicu, gde će neki Pavle Ilić već odrediti rezultat. Sramotni sudija Pavle Ilić već je drugi put zaredom, na sebi svojstven, perfidan i pogan način, pokrao FK Partizan i uništio 173. večiti derbi. Čovek koji očito nema zrno stida, niti elementarnog sudijskog znanja potrudio se da izmasakrira naš klub i igrače, koji su se muški borili protiv rivala, ali i glavnog arbitra kao 12. igrača na drugoj strani terena. Posle još jedne utakmice u kojoj nas je isti sudija teško oštetio i onemogućio da pobedimo meč, u kom smo u većem delu bili bolji tim i imali smo vođstvo. Iz tog razloga, Fudbalski klbu Partizan će u narednim danima odlučiti da li će uopšte igrati kup utakmicu sa Crvenom zvezdom, jer ne želimo da nas ponovo neki sudijski diletant Pavle Ilić i njemu slični, koje Sudijska organizacija šalje po zadatku, potcenjuju i odlučuju o konačnom rezultatu“, navedeno je u saopštenju“, navedeno je iz FK Partiza, koji su ogorčeni suđenjem u 173. večitom derbiju.

Nije se na tome završilo, jer se vrlo brzo posle toga oglasio i sportski direktor Partizana Ivica Kralj, koji je takođe bio rezigniran zbog suđenja Pavla Ilića i dotakao se Kupa Srbije, koje je zakazano za 24. april na Marakani od 19 časova.

„Nije problem dobiti ili izgubiti, ali mi je bilo neprijatno da budem na Marakani. Sudija je čuvar zatvora, ali njemu više priliči da bude s druge strane rešetaka. NJemu i onome ko ga je poslao. Žao mi je igrača koji su sve to morali da trpe. Videćemo da li ima smisla više igrati naredni meč. Ovo je i poruka svim navijačima Partizana da se ničemu ne nadaju i očekujem Ilića na centru i u sredu“, istakao je Ivica Kralj.

AMERIKA NAPRAVILA ISTORIJSKU GREŠKU: Kremlj se oglasio nakon šokantne odluke Kongresa SAD

Izvor: Sputnikportal.rs
 

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA