Najnovije

Rusi oborili ukrajinski Su-25, uništena američka haubica M119

Ruske PVO snage oborile su jedan ukrajinski borbeni avion Su-25, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane Ruske federacije.

Ruska vojska uništila je skladište goriva za ukrajinsku avijaciju kao i prateća tehnika.

Ruske snage poboljšale su taktičke položaje u Donjeckoj Narodnoj Republici i odbili osam kontranapada ukrajinske vojske.

Ruska vojna grupacija „Zapad“ zauzela je povoljnije položaje u Harkovskoj oblasti i nanela je gubitke ukrajinskoj vojsci.

Ruska grupacija „Istok“ takođe je zauzela povoljnije položaje u blizini mesta Staomajorsko i Urožajno u Donjeckoj Narodnoj Repblici i nanela gubitke ukrajinskoj 128. brigadi teritorijalne odbrane.

Na hersonskom pravcu ruska vojska likvidirala je više od 30 ukrajinskih vojnika, a takođe, uništena je i jedna haubica D-20, kao i američka haubica M119.

Grupacija „Jug“ odbila je tri ukrajinska napada u blizini mesta Maksmilijanovka, Stupočki Paraskovijevka i Kalinjina u Donjeckoj Narodnoj Republici i zauzela povoljnije položaje na frontu.

Iznad Belgorodske oblasti u Rusiji oboren je ukrajinski dron avionskog tipa, rečeno je na današnjoj konferenciji za medije Ministarstva odbrane.

BEŽANIJA IZ KATARA: Hamas premešta centralnu bazu!?

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA