Najnovije

PRVO MESTO PRED PLEJ-OF! Zna se kada se igra 173. večiti derbi, na stadion “Rajko Mitić” stiže i TSC

Važno je da se bude prvi i pred plej- of. Pobedom u Surdulici protiv Radnika (2:0) kolo pre kraja regularnog dela Superlige Crvena zvezda je obezbedila lidersku poziciju.

Crveno-beli su obezbedili domaćinstvo protiv Partizana i sa trećeplasiranim TSC- om, što je važno pred finiš sezone. Večiti derbi, ukupno 173. prvenstveni, zakazan je za prvo kolo plej-ofa i biće odigran 20. aprila na stadionu “Rajko Mitić”. Ostaje samo da direktor takmičenja Aleksandar Pivić odredi početak megdana na našem najvećem stadiononu.

Ekipa Vladana Milojevića se namučila na gostovanju fenjerašu, imala je mnogo problema oko organizacije završnice napada, ali se to promenilo ulascima Aleksandra Kataija i Žan Filipa Krasoa, koji su kreirali pobedu srpskog šampiona.

Ove sezone odigrana su dva prvenstvena večita derbija. Prvi je u Humskoj, 20. decembra, dobio Partizan s 2:1, dok je u drugom, 9. marta, bilo2:2). Okršaj zakazan za 20. april biće treći u borbi za titulu, a moglo bi da se dogodi da odigraju još jedan meč u Kupu Srbije. Možda već  u polufinalu 24. aprila, ako večiti prethodno tamo dođu, a očekuje se da tako bude.

Članovi Srpske liste napustili izborne komisije na severu KiM: Odgovor i zemljama Kvinte

Izvor: Maxbetsport.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA