Najnovije

STEFANOVIĆ IZNEO TEŠKE OPTUŽBE: Srpska diplomatija "podmazana" municijom za Ukrajinu

Borko Stefanović, jedan od čelnika SSP-a, u intervjuu za Nova.rs, komentarisao je novu vladu Srbije i izjavio da je postavljenje Marka Đurića za ministra spoljnih poslova u novom sastavu vlade Srbije pokazatelj da je reč o potpunom slomu srpske diplomatije koja je, kako kaže, "podmazana" time što srpske vlasti tajno naoružavaju vojsku Ukrajine.
Stefanović

Stefanović

“To što je Vučić u Vučevićevu Vladu ugurao svog najvernijeg tapšača, koga je pre toga poslao u SAD, dokaz je potpunog sloma srpske diplomatije. Od ove činjenice gore je samo to što će pogrešni kadrovi u kombinaciji s pogrešnom politikom Srbiju nastaviti da brukaju i guraju u izolaciju. Đurić će nastaviti put u izolaciju i partijsko uprezanje naše diplomatije, zaustavljanje evropskog puta i kadrovsko rastakanje. Možda režim još neko vreme nastavi ovako zbog ćutanja dela međunarodne zajednice koje je podmazano prodajom nacionalnih resursa i izvozom municije u Ukrajinu. Ali ne još dugo.”, kaže Stefanović.

Podsećamo, u nekoliko navrata se u stranim medijima pojavljivala informacija o navodnom naoružavanju Ukrajine od strane Srbije, što su srpske vlasti najoštrije demantovale. Svaki put se ispostavilo da je reč o potpunim lažima i propagandno-informacionom ratu koji se vodi protiv Srbije.

Pročitajte OVDE šta je Vulin poručio Londonu i Britancima

Izvor: Pravda.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA