Najnovije

Partizan ubedljivo poražen u Vilnjusu

VILNJUS - Košarkaši Partizana izgubili su večeras u Vilnjusu od ekipe domaćeg Lijetuvos Ritasa sa 92:65 (30:21, 17:8, 23:25, 22:11), u 1. kolu E grupe Evrokupa.
Partizan izgubio (Foto: enterprisetoday.com)

Partizan izgubio (Foto: enterprisetoday.com)

Crno-beli su posle 13 sezona zaredom u Evroligi neuspešno debitovali u drugom po jačini evropskom takmičenju. Podmlađeni sastav Duška Vujoševića bio je bez šansi protiv iskusnih Litvanaca, dvostrukih šampiona Evrokupa. Tokom cele utakmice Partizan je bio u podređenoj ulozi, nemajući rešenja da zaustavi razigrane i efikasne protivnike, pa je u drugom poluvremenu uspeo samo da ublaži očekivani poraz. Već u drugoj četvrtini Lijetuvos je stekao dvocifrenu prednost, u nastavku je ona koliko-toliko smanjena, ali je u poslednjoj deonici domaćin rutinski napunio koš crno-belih za ubedljiv trijumf.
Pročitajte još:

Evo za šta UEFA tereti Srbiju a za šta Albaniju i šta su moguće kazne!

Litvance su do pobede predvodili Lukauskis i Lesli sa po 18, Kavaliauskas sa 14 i Mozer i Orelik sa po 13 poena, dok su u slabom timu Partizana najefikasniji bili Gagić i Milutinov sa po 12. U ostalim mečevima 1. kola E grupe Asesoft je u gostima pobedio Volgograd sa 81:75, dok je Banvit na domaćem terenu bio bolji od Hapoela iz Jerusalima - 80:76. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA