Najnovije

Milo Đukanović udara na Koštunicu!

PODGORICA - Crnogorski premijer Milo Đukanović saslušan je u Višem državnom tužilaštvu u okviru ponovljene istrage o ubistvu urednika Dana Duška Jovanovića i tom prilikom ponovio optužbe, kako tumače crnogorski mediji, na račun bivšeg srpskog zvaničnika Vojislava Koštunice, pišu podgoričke Dnevne novine.
Đukanović: "Koštunica!" (Foto: JuTjub)

Đukanović: "Koštunica!" (Foto: JuTjub)

List nezvanično saznaje da je Đukanović pozvan u tužilaštvo, nakon što je u martu ove godine u parlamentu rekao da je Jovanovića "ubio onaj ko ga je najviše koristio dok je bio živ". Đukanović je, podseća list, tada rekao da iza ubistva Jovanovića stoji isti onaj koji je “najviše koristio” i aktuelnog lidera opozicionog Demokratskog fronta Miodraga Lekića, u svim godinama njegovog ambasadorovanja, kao i da “on (Đukanović) zna o kome se radi”.
Pročitajte još:Ubijen pomoćnik Pavla GubarevaPANIKA U BRISELU: NATO saziva hitan samit zbog vojne pretnje Rusije!ŠIPTARSKA ISKRENOST: Nisam uradio ništa što na Kosovu nisu činili pripadnici OVK!
“On je bio poslodavac i Jovanovića i Lekića i to je bio onaj isti koji nosi politički kišobran za ubistvo Zorana Đinđića i onaj koji je svojom politikom onemogućavao Srbiji da stane na evropski put. I to je onaj koji je svojim destrukcijama pred Briselom pokušavao Crnu Goru da omete na njenom evropskom putu. On je finansirao Lekića i njegovo društvo da idu u Vašington da traže odlaganje referenduma", rekao je tada Đukanović, a mediji su u njegovim rečima "prepoznali" Koštunicu. Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA