Najnovije

EKSKLUZIVNO: Formiranje francusko-srpske brigade u Novorusiji!

NOVORUSIJA - U Novorusiji je u toku formiranje francusko-srpske brigade, koja za svoj motiv ima prijateljstvo srpskog i francuskog naroda u periodu Prvog i Drugog svetskog rata, izjavio je za Pravdu prekaljeni ratnik Nikola Perović, koji se kao dobrovoljac od juna nalazi u Novorusiji, a  koji je u periodu vojne službe u Avganistanu više puta odlikovan u francuskim specijalnim jedinicama.
Formiranje francusko-srpske jedinice (Foto: Nikola Perović)

Formiranje francusko-srpske jedinice (Foto: Nikola Perović)

Novu jedinicu će sačinjavati dobrovoljci iz Francuske i Srbije, a  ova francusko-srpska brigada za svoj motiv ima prijateljstvo srpskog francuskog naroda u periodu Prvog i Drugog svetskog rata.
Pročitajte još:Srbin odlikovan u specijalnim jedinicama, obučava pro-ruske vojnike u Ukrajini!(EKSKLUZIVNO) Nikola Perović za Pravdu iz Donjecka: Borimo se protiv američkog imperijalizma!
- Za nas je važno stvaranje ove brigade. Francuzi i Srbi su u prošlosti bili veliki prijatelji, i borili se za iste ideje, takva veza treba da postoji i danas jer iskreni Francuzi vole Srbiju i naše ljude.  Ja koji sam rođen u Francuskoj znam da je važno da se to vrati - kaže Perović - Mi ćemo se boriti zajedno protiv NATO-a i za slobodu Novorusije, očekujemo dolazak 20 Francuza i 10 Srba, ovo će biti istorijska brigada - otkriva Nikola Perović za Pravdu. Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA