Najnovije

SEKS SKANDAL: Danju šefica u banci, noću perverzna prostitutka! (VIDEO)

AMSTERDAM - Holandsku Centralnu banku potresa skandal jer se otkrilo da jedna od šefica noću radi kao prostitutka domina za nastranu klijentelu.
Danju šefica u Centralnoj banci Holandije, noću perverzna prostitutka! (Foto: Jutjub)

Danju šefica u Centralnoj banci Holandije, noću perverzna prostitutka! (Foto: Jutjub)

Atraktivna plavuša Končita van der Val (46), što joj je "umetničko" ime, "specijalizirala" se za najperverzniju klijentelu i proteklih šest godina zarađivala je i po 10.000 evra nedeljno. U oglasu na internetu napisala je da je "rođena Holanđanka, seksi prirodna plavuša, nimfomanka/prostitutka visoke klase", koja želi klijentelu za najluđe fantazije i "grub nastran seks sa neobuzdanim strancima, nasilnim muškarcima". U drugom oglasu navela je da radi baš sve, "što perverznije to bolje", a imala je bogatu ponudu: koristi bič, lisice i ostale seks-igračke. Priču o njoj objavio je holandski časopis "Quote", a Centralna banka, gde je Končita bila supervizor, smesta ju je otpustila. Međutim, najveći problem tek će imati sa zakonom. Naime, u Holandiji je prostitucija legalna i svi koji se bave tim poslom moraju da imaju dozvolu. Končita je nije imala, što znači da je kršila zakon. Evo je i u akciji:
Pročitajte još:Ovako se prave zvučni efekti za porniće: Ne gledajte ako su vam dragi (VIDEO 18+)Crnogorac, učesnik Parova optužen za seksualno zlostavljanje devojčice
Izvor: Dejli mejl, Kurir

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Filantropi iz evrope

Zvonjenje na vratima.Čovek otvara vrata i vidi na pragu kako stoji osoba sa kiselim izrazom ...

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA