Najnovije

Bojana Stamenov favorit fanova Evrovizije

BEČ - Predstavnica Srbije na Pesmi Evrovizije Bojana Stamenov, samo dana pred finale ovog velikog takmičenja koje se održava u Beču, veliki je favorit fanova Evrosonga.
Bojana Stamenov (Foto: Jutjub)

Bojana Stamenov (Foto: Jutjub)

Ona je svojom pesmom i prirodnim nastupom pred publikom osvojila srca fanova i predstavnika medija. U Evrovizijskom selu, ispred bečke Većnice, gde se svakodnevno okupljaju fanovi Evrosonga, samo pohvalno govore o Bojani Stamenov i njenom glasu. Jedan fan iz Velike Britanije kazao je dopisniku Tanjuga u Beču da obožava pesmu sa kojom Bojana nastupa na Evroviziji. "To je prava pesma za žurke i verujem da je svi vole. Uveren sam da može da pobedi na ovogodišnjoj Pesmi Evrovizije“, istakao je on. Jedan fan Evrovizije iz Španije ocenio je da je pesma Srbije „prelepa“, isto kao i pevačica koja, kako tvrdi, ima odličan glas. "Od Španije 12 poena za Srbiju, Bojani 12 poena“, poručio je on. Jedan dalji fan iz Velike Britanije, koji je u Beču doputovao samo zbog Evrovizije, ističe da je pesma Srbije fantastična sa velikom porukom, koja počinje sporo, a na kraju biva glasovita, i pokazuje sve mogućnosti pevačice Bojane Stamenov. "Zasigurno će Srbija biti među prvih deset. Bojana je u Velikoj Britaniji veliki favorit, i mnogi će iz moje zemlje glasati u subotu za nju“, kazao je on. Fan iz Švajcarske naglašava da je pesma Srbije „super“ i „genijalna“. "Bojana je jasno među favoritima i uveren sam da će osvojiti treće mesto“, kaže ovaj fan u nadi da bi predstavnik njegove zemlje mogao biti pobednik Evrosonga. Dalji fan iz Jermenije kaže a je imao priliku da uživo prati Bojanu u prvom polufinalu Evrosonga. "Ona je savršena i možda se iduće godine vidimo u Srbiji na Evroviziji“, rekao je on. Nakon ulaska u finale, posle odličnog nastupa u polufinalu, Bojana Stamenov ušla je u krug favorita kladionica. Predstavnici Srbije pred početak Evrosonga kladionice nisu davale velike šanse ni za ulazak u finale, a kamoli za pobedu na ovom takmičenju. Međutim, sada se situacija drastično promenila i ona je među prvih deset favorita takmičenja.
Pročitajte još:VAN ŽIVOTNE OPASNOSTI: Dragan Nikolić i dalje u teškom stanju, ali skinut sa aparataU vili „Parova“ su krili svoju zajedničku prošlost: Bili u vezi, a starleta je čak i abortirala njegovo dete
Izvor: Tanjug

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA