Najnovije

PAMETNI SEKS: Gedžet koji će poboljšati vaš ljubavni život

Kompanija u Kaliforniji je razvila gedžet za koji tvrde da će poboljšati seksualni život parovima i uneti uzbuđenje u intimne trenutke.
Gedžet koji će poboljšati vaš ljubavni život (Foto: Jutjub)

Gedžet koji će poboljšati vaš ljubavni život (Foto: Jutjub)

"Lovely" je pametna seks igračka koje se povezuje sa pametnim telefonom i meri sve podatke od broja kalorija koje se sagore, do analize učinka tokom seksa. Ovaj jedinstveni uređaj takođe koristi prikupljene podatke i povezivanjem sa mobilnim telefonom predlaže 120 različitih poza koje možete da isprobate sa partnerom, kao i savete za poboljšanje tehnike. Igračka koja se proizvodi u jednoj veličini koja odgovara svima, takođe ima opciju vibriranja kako bi pružila dodatnu stimulaciju tokom seksa, kako prenosi Dejli Mejl. Povezuje se sa pametnim telefonom putem Blututa i ima bateriju koja traje sedam sati bez vibracije ili dva sata sa njom. Za proizvodnju ove igračke se trenutno prikupljaju sredstva na sajtu "Indiegogo" i moguće je rezervisati jedan primerak za 100 dolara, a ukoliko se ostvari zadati cilj, proizvodnja će krenuti u junu 2016. godine.
Pročitajte još:MUŠKA LOGIKA: Rusi napravili revolucionarni korak u razvoju veštačke inteligencijeEvo šta sve može da vam se desi kad ostavite otključan Blutut!
Izvor: dnevno.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA