Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Zauzimanje ključnog grada u Siriji

Telekanal "Zvezda" objavljuje kadrove borbe za grad Šeih-Miskin u Siriji, koji su snimljeni neposredno pre nego što je sirijska armija oslobodila ovaj grad od terorista. Oslobađanje grada omogućeno je zahvaljujući podršci ruske avijacije.
Zauzimanje ključnog grada u Siriji (Foto: Jutjub)

Zauzimanje ključnog grada u Siriji (Foto: Jutjub)

Prema saopštenju Ministarstva odbrane Rusije teroristi su pretrpeli velike gubitke, uništena im je komanda, kao i kontrolni punktovi. "Ova pobeda je važna zbog strateškog značaja Šeih-Miskina. U neposrednoj blizini nalaze se uzvišenja sa kojih se u potpunosti kontrolišu putevi kojima se teroristi obezbeđuju u nekoliko pravaca" — rekli su u ruskom Ministarstvu odbrane. Nakon gubitka Šeih-Miskina teroristi su se našli u kritičnoj situaciji, saopštavaju u ruskom Ministarstvu odbrane. Zauzimanjem Šeih-Mishina od strane vladinih snaga teroristima su odsečene putne komunikacije između južnih i zapadnih delova pokrajine.
Pročitajte još:Alepo će opet da goriSeverna Koreja se sprema za lansiranje dugometne rakete?NAPADI KOD SURE: Nusra front se oprostio od skladišta oružja
Izvor: srb.news-front.info

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA