Najnovije

Veštičji gnev se pretvara u klintonovsku kontra-revoluciju

Druga Američka revolucija je uspela i američki narod je potukao establišment, ali kao i u Prvoj američkoj revoluciji, najteži izazovi tek predstoje.

Ilustracija (Foto: Katehon)

Piše: Andrej Koribko
Tramp treba da se ujedini narod koji nikada do sada nije bio ovoliko podeljen i obnovi društveno-ekonomski materijal koji je prethodno klasa "politički korektnih" globalista uništila, a onda, takođe, mora da ispuni svoja obećanja koja su, pre svega bila inspiracija srednjoj Americi da se okupi iza njega. Ne samo to, ali on i njegov pokret moraju oterati klintonovske kontrarevolucionare, koje Hilari, njena neokonzervativna podrška iz "dna-država", stalna vojno-obaveštajno-vojna birokratija i Sorošev kadar za obojene revolucije izležu svakog trenutka.
Slabić Obama sarađuje sa njima, olakšava im da prave smetnje i odbija da rasporedi Nacionalnu gardu da se bavi nemirima širom zemlje, što će sve zajedno učiniti težom situaciju za novoizabranog predsednika Trampa, kada zvanično počne da radi početkom sledeće godine.
NJihov plan je da stvore toliki haos i da Tramp bude primoran da stavi svoj potpis na slogan “NJu iza brave!”, u interesu 'nacionalnog jedinstva'. Tako žele da iznad njegove glave drže Damoklov mač obojenih revolucija i hibridnih ratova i žele da ga primoraju da sačuva elemente Starog sistema. Nakon toga bi neizbežno imali plan da iskoriste inerciju svih događaja na čijem talasu bi dobili podršku da zbace Trampa i novi sistem koji gradi kako bi “Ameriku ponovo učinio velikom”.
Hilari, Soroš i neokonzervativci verovatno neće uspeti u zbacivanju Trampa i fantaziranju o promeni režima, ali bi mogli biti u prilici da manipulišu celokupnim narativom njegovog predsednikovanja, pre nego što on bude u prilici i da ga zapiše. Regrutovanjem urbanih ekstremista iz organizacije Black Lives Matter koje su izrodili pre nekoliko godina i njihovo priključivanje neredima protiv Trampa, organizatori hibridnog rata pokušavaju veštački da ubrizgaju rasni sadržaj u politički ustanak. Oni žele da profitiraju na tome i optuže Trampa za ”belo suprematističko/rasističko strogo kažnjavanje”, istog onog trenutka kada bi raspredio lokalne policijske snage, SWAT timove i Nacionalnu gardu, kako bi morao da deluje, ako ovi neredi ne prestanu do trenutka njegove inauguracije. 
Imajući u vidu Trampovo predizborno obećanje da će očistiti opasne ulice u Americi, možda bi mogao da “ubije dve muve jednim potezom” i time započne nacionalnu kampanju protiv kriminala, da pohapsi dilere narkoticima i druge opasne kriminalce i, istovremeno, uvede vanredno stanje u gradovima koji su uporišta džumbusa i lude kuće.  Sve će zavisiti od toga koliko će situacija biti loša u trenutku kada on zvanično bude u predsedničkom kabinetu. Ali, ako Tramp bude naredio veliku policijsku operaciju, onda bi mogao da računa i na to da tom operacijom postigne najveći maksimum i obračuna se za drugim vrstama kriminala – mada će to ishodovati i time da mejnstrim mediji počnu da ga nazivaju “fašističim diktatorom”.
Poenta nije samo u tome da delegitimizuju Trampa, već da pruže, naizgled, prihvatljiva opravdanja za sve ono što je pro-soroševska pobesnela rulja počela da naziva “oružanim/vojnim anti-fašističkim otporom” vladi. NJihov ideološki upakovan eufemizam je i dalje samo druga reč za gradski terorizam. To je ono što Klinton i neokonzervativci žele da izazovu protiv Trampa i čitavog njegovog predsednikovanja, a posebno u trenutku kada on odbija da poklekne pod zakonodavnom pritiskom Demokrata. Tramp će, više nego verovatno, završiti proglašavanjem grupe "Black Lives Matter" terorističkom grupom, ako nastavi dalje sadašnjim putem rasističkih (anti-belih) nemira i nasilja protiv policije velikih razmera   i da će rado grupa bilo koji drugi zaveru organizacija pod ovim nazivom u interesu zakona, reda i javne bezbednosti i ako nastave da se srećni sastaju i demonstriraju zajedno sa bilo kojom zavereničkom organizacijom sa tim imenom, u interesu reda, zakona i javne bezbednosti.
Većina levičara u Sjedinjenim državama, koje je Establišment ili kooptirao ili zavarao, uvek su fantazirali o izvođenju sopstvene “komunističke revolucije”, o organizovanju “ćelija otpora”. Taj otpor bi bio protiv onoga čime su im mediji isprali mozak, pa veruju da se bore protiv novog “fašističkog diktatora” - a, to bi bilo ostvarenje sna za milione umišljenih levičara.
Međutim, koliko god da veruju da deluju na sopstvenu inicijativu, istina je da oni, nekom omaškom, igraju ulogu koja je pre mnogo godina propisana da se prati.
Najviše makijavelistički elementi u FBI su uvek gajili rezervni COINTELPRO kadar među domaćim teroristima, kako bi ih upotrebili u ekstremnoj situaciji, kada bi za predsednika bila izabrana osoba koji traži suštinsku  promenu paralelne države (stalna vojna, obaveštajna i diplomatska birokratija). Donald Tramp je ta osoba. I, dok će moderni FBI, izgleda, sve u svemu, biti na njegovoj strani, nemoguće je da Biro naglo preokrene višedecenijski makijavelistički 'napredak'. Ideološki virus hardkor militantnog levičarenja ('Sekularni vahabizam') je spreman da uskoro umakne kontroli kao i Vahabistički/Salafistički. Oba su prvobitno stvorile Sjedinjene države, ali su na kraju potpali pod kontrolu i uticaj paralelne države. Danas, međutim, pretvaraljnj ova dva virusa u smrtonosno oružje su usavršili ne-državni akteri, kao što je Soroš, koji se ne plaši da to oružje upotrebi protiv sâmih Sjedinjenih država, po nalogu neokonzervativaca koji ga podržavaju, a Tramp najavio da će ih počistiti sa vlasti.
Sjedinjene države su stvorile Talibane, Al Kaidu i Daeš, ali su se kasnije okrenuli protiv njih, kada su zadovoljili privremenu geostratešku korist Sjedinjenih država. Ali, u ovom slučaju, hardkor militantnim levičarima je, u izvođenju gradskog terorizma, nedržavni igrač naređivao da deluju protiv države, iako on pripada jednoj od hohštaplerskih frakcija iste te države.
Sudeći prema presedanu koji je napravila američka militantna akcija protiv vahabističkih/ salafističkih grupa, koje je prvo pomogla da se naprave, država bi mogla da pribegne sili u rešavanju ne-državne pretnje koja se vratila kao bumerang zbog gajenja hardkor militantnih levičara. Dakle prognoza kaže da će Tramp vrlo teško izaći na kraj sa demonstrantima, ako oni i dalje budu stvarali probleme u vreme njegove inauguracije.
Ako on hrabro bude išao napred i ostvarivao svoj plan da se ponovo uspostave zakon i red na američkim ulicama i, ako to što čini, čini dalekosežno, kako je ranije u ovoj prognozi napisano, gotovo je sigurno da će ga mejnstrim mediji okarakterisati kao fašističkog diktatora”; to su ti isti liberalno-progresivni mejnstrim mediji koji pomažu i podstiču soroševsko-klintonovske kontra-revolucionarne nerede u ime "pročišćenih" elemenata neokonzervativne 'paralelne države' i okreću predizborno huškanje na strah u nešto što bi se moglo nazvati “samoispunjujućim proročanstvom” za njihovu vojsku aktivista ispranog mozga. ". Klintonovska kontra-revolucija će upotrebiti sve taktike hibridnog rata, uključujući knjigu Sola Alinskog "Pravila za radikale", knjigu osuđenog domaćeg teroriste (i Obaminog saveznika) Bila Ajersa "Učenja" i knjigu DŽina Šarpa “Rukopisi” - a sve njih već koriste i praktikuju sekularne vahabije i Black Lives Matter, njihova braća po oružju, koje je do ludila dovelo “pokrivanje” izbora na mejnstrim medija.
Samo čvrsta i nepokolebljiva ruka može da se obračuna sa gnevom veštice i razbije klintonovsku kontra-revoluciju, pre nego što bude bacila čitavu zemlju u sveopšti haos i odvede je do ivice nezamislivog građanskog sukoba. Tramp je, međutim, baš pravi čovek za ovaj posao i ustavno će učiniti sve što je potrebno da bi se obnovio mir, stabilnost i prosperitet u Sjedinjenim državama, ali da bi i on ispunio svoje predizborno obećanje i “učini Ameriku ponovo velikom”. Izvor: Katehon

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA