Najnovije

POTPUNO IH ISKLJUČIO: Putin ignorisao lidere Gruzije i Ukrajine

Predsednik Rusije Vladimir Putin čestitao je 72. godišnjicu Pobede liderima niza zemalja koje su činile SSSR, ne navodeći pri tome lidere Ukrajine i Gruzije — predsednik se direktno obratio građanima tih država, saopštava pres-služba Kremlja.

Vladimir Putin (Foto: Sinhua)

Vladimir Putin je čestitao 72. godišnjicu Pobede u Drugom svetskom ratu liderima Azerbejdžana, Jermenije, Belorusije, Kazahstana, Kirgistana, Moldavije, Tadžikistana, Turkmenistana, Uzbekistana, Abhazije i Južne Osetije, kao i građanima Gruzije i Ukrajine, navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Kremlja.
„Vladimir Putin je posebno naglasio da će najveće priznanje vojnicima-oslobodiocima biti naša zajednička borba protiv svih pokušaja da se revidira istorija i da se opravdaju zločini fašizma i nacizma“, navodi se u saopštenju.
Predsednik Rusije izrazio je uverenost da će tradicija bratskog prijateljstva „ostati pouzdana osnova za razvoj savezničkog partnerstva i saradnje naših zemalja u osiguranju regionalne stabilnosti i bezbednosti“. Izvor: rs.sputniknews.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Vladimir Putin o Kosovu:
PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA