Najnovije

NIKOLIĆ FORMIRA SVOJU STRANKU: Predsednik Srbije cepa naprednjake!

Deo odbornika SNS u Gornjem Milanovcu formirao je svoju grupu koja se zove "Pokrenimo Gornji Milanovac - Tomislav Nikolić". Formiranje liste koja u nazivu ima ime Tomislava Nikolića, iako on već nekoliko godina nije na čelu stranke, pokušaj je pristalica predsednika Srbije da povrate svoj uticaj i da pokušaju da pocepaju stranku.
Tomislav Nikolić (Foto: JuTjub)

Tomislav Nikolić (Foto: JuTjub)

Nikolićev plan je, po svemu sudeći, da napravi svoju stranku. - U Gornjem Milanovcu se to i desilo. Grupa odbornika je u lokalnom parlamentu napravila svoju grupu pod imenom "Tomislav Nikolić". Oni se javno hvale da će ubrzo njihova "grupacija" biti veća, odnosno da će čak imati više pristalica. Oni vrbuju one članove koji su nezadovoljni jer nisu uspeli da se okoriste o vlast i ućare deo kolača. A plan Nikolićeve struje u SNS je da se što više odbora pobuni, kažu izvori za "Kurir". Potpredsednik SNS Goran Knežević rekao je da je "cepanje" stranke prejaka reč, ali da se primerima poput Gornjeg Milanovca šalje loša poruka članstvu, dok je Zorana Mihajlović rekla da je pravo svakog da se organizuje. - Ne znam da li su grupa građana ili nešto drugo. Ali šta god da su, neka ih. Za SNS je važno da i na lokalu radi i sprovodi reforme koje cela Vlada pokreće. A odvajanje bilo koga iz SNS znači da im nije bilo mesto u stranci, rekla je Mihajlović.
Pročitajte još:Balkan — Poligon za američke ratne igre(PRESUDA MONSTRUMU) Otac Tijane Jurić: Očekujem najstrožu kaznu za teško ubistvo naše devojčice
Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA