Najnovije

SKANDALOZNA ODLUKA HARADINAJA: "Važi za sve, osim za Srbe" (FOTO)

Poznato je da Srbi već godinama trpe razne torture na Kosovu i Metohiji od strane privremenih prištinskih vlasti i albanskog naroda, a najnoviji primer pokazuje se suočavaju sa nećim možda čak i gorim od fizičkog nasilja - dobili su jasnu poruku da za njih nema mesta na Kosovu.

Haradinaj (Foto: Jutjub)

Naime, čitalac jednih dnevnih novina, koji je iz bezbednosnih razloga želeo da ostane anoniman, poslao je uredbu i objašnjenje šta se dogodi ukoliko Srbi konkurišu za mesto u kosovskoj policiji, koja je pod patronatom lažnih institucija samoproglašenog Kosova.

- Na Kosovu je aktuelan konkurs za policiju. Tokom testiranja, loš je bio prevod sa albanskog na srpski, a Srbima je data samo trećina vremena od onoga koliko je predviđeno u obaveštenju na konkursu. Zbog toga je sve manja prolaznost Srba - priča izvor i dodaje:

- Došlo je do pobune svih onih koji ne govore ili loše govore albanski jezik (Goranci, Romi, Srbi, Bugari) i onda je privremena vlada donela odluku da svi koji su imali preko 50 poena (na konkursu je bilo predviđeno 70) zbog loše prolaznosti i prevoda nastave dalje faze testiranja.

Međutim, usledilo je skandalozna uredba i odluka koju je potpisao lično zločinac Ramuš Haradinaj, koji obavlja funkciju premijera u samoproglašenoj kosovskoj vladi.

- Uredbom je izvršena diskriminacija Srba, jer u toj preporuci (11/67, potpisana od strane Haradinaja) stoji: "Odnosi se na sve, sem na Srbe". Ovim su prekršena pravila iz odredbi ne samo tih privremenih kosovskih institucija, već i međunarodnog prava - dodaje čitalac.

Da li je ovo jasna poruka da Srbi nisu poželjni na teritoriji Kosova i Metohije i da im se sprema čistka ukoliko pre toga sami ne požele da odu sa Kosova, na šta su primorani ovakvim bahatim i skandaloznim odlukama vlade samoproglašene i lažne države, jer im je jasno stavljeno do znanja kakvo je stanje stvari.

Srbija dobija kineski S-300. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Alo

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Haradinaj upozorio Srbe: ,,Biće odgovoreno na pokušaj proglašavanja autonomije''

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA