Najnovije

SEDI DOLE, IMAŠ KECA IZ ISTORIJE! Još jedan ispad lošeg đaka Makrona! Nastavlja da vređa srpski narod!

Predsednik Francuske Emanuel Makron još jednom je najstrašnije uvredio Srbiju. On je uputio pismo predsedniku lažne države Kosovo Hašimu Tačiju u kome izražava zahvalnost za Tačijevo prisustvo na obeležavanju stogodišnjice savezničke pobede u Prvom svetskom ratu u Parizu.

Emanuel Makron (Foto: Pravda/Sinhua)

- Cenjeni gospodine predsedniče, vaše prisustvo u Parizu 11. novembra, zajedno sa još 96 čelnika država, vlada i lidera međunarodnih organizacija za mene je predstavljalo čast. Vaše učešće na obeležavanju stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata bilo je od velikog značaja. Svojim učešćem ste doprineli dostojanstvenom i emotivnom odavanju počasti milionima žrtava tragedije koja je duboko urezana u sećanje našeg naroda i koja je usmerila sudbinu sveta. Molim vas, gospodine predsedniče, prihvatite uverenje mog najvećeg uvažavanja - napisao je Makron lideru lažne države Kosovo kog je, podsetimo, prilikom ceremonije u Parizu postavio da sedi na počasnom mestu, tik iza predsednika Rusije Vladimira Putina.

Komentarišući ovo pismo, karijerni diplomata Zoran Milivojević kaže da ono nedvosmisleno pokazuje kakav odnos Francuska ima prema lažnoj državi Kosovo i Tačiju.

- Ovo pismo u kome se Makron nekoliko puta bogzna koliko zahvaljuje Tačiju što je prisustvovao obeležavanju stogodišnjice pobede u Prvom svetskom ratu, pokazuje i da sve ono što se desilo u Parizu 11. novembra nije bilo slučajno i da je Makron, očigledno, vrlo dobro znao ko će, gde i zašto sedeti - ističe Milivojević, dodajući da su sada pale sve maske.

Šiptari pucaju po svim šavovima. Pogledajte OVDE šta se sada dešava u njihovim redovima.

Izvor: Informer

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Komemoracija u Parizu povodom završetka Prvog svetskog rata, održana je 11. novembra 2018. godine i propraćena je brojnim kontroverzama.

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA