Najnovije

NEVEROVATNA AKCIJA IZRAELSKE VOJSKE! Zauzeli sve bitne položaje u jednom zamahu 150 mrtvih pripadnika Hamasa

Izraelske odbrambene snage (IDF) saopštile su da su danas zauzele ključne ispostave Hamasa u gradu Gazi, ubivši pritom oko 150 pripadnika Hamasa.

Vojska je navela da je poslednjih dana njena 401. brigada predvodila napad na takozvanu ispostavu Bader, glavnu ispostavu Hamasovog bataljona izbegličkog kampa Al-Šati, koja se nalazi u blizini civilnih domova nedaleko od izbegličkog kampa, preneo je „Tajms of Izrael“.

IDF je saopštila da su tokom napada na ispostavu Bader, vojnici uništili vojni štab i mesta za lansiranje raketa. Ona je navela da je 401. brigada zauzela još jednu ispostavu Hamasa u toj oblasti i uništila fabriku za proizvodnju oružja, raketne položaje i tunele.

NOVO LUDILO STIŽE IZ KIJEVA POTENCIJALNO? Ne više pare i vojna...

U drugom napadu, IDF je istakla da se brigada borila protiv Hamasovih naoružanih ljudi u odmaralištu Blu bič na obali kod grada Gaze.

Navela je i da je oko 30 operativaca Hamasa bilo skriveno u hotelu i ispaljivalo protivtenkovske rakete na njihove snage. Pošto je osvojen, otkriveno je da su pripadnici Hamasa koristili hotelske sobe kao sklonište i za planiranje napada iznad i ispod zemlje, naglasio je IDF.

BIVŠI AMERIČKI OFICIR OTKRIO: CIA sa mudžahedinima ubijala Srbe u Bosni (VIDEO)

Izvor: Sputnik.rs

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA