Najnovije

ŠEŠELJ BRUTALNO PO ESTRADNOM MENADŽERU: Saša Mirković je čovekoliki majmun

Saša Mirković, nekadašnji lokalni šerif iz Zaječara, nastavio je da divlja na društvenim mrežama praktično optužujući udovicu Olivera Ivanovića Milenu Ivanović da je bila u dosluhu sa ubicama svog supruga. Javnost je zgrožena ovakvim tvrdnjama, a estradnom menadžeru brutalno je odgovorio lider SRS Vojislav Šešelj, koji poručuje: "Saša Mirković je čovekoliki majmun, nešto između orangutana i gorile."

Šešelj (Foto: SRS)

- Mirkovića posmatram tako što ispred sebe stavim slike bivših i sadašnjih primata, posmatram evolucioni tok i pokušavam da ga smestim između orangutana i gorile. To je vrlo visoko mesto na lestvici čovekolikih majmuna. O tome govore njegove crte lica, spojene obrve, nisko čelo... O njegovim delima ne mora ni da se razmišlja kad se sve ovo uzme u obzir - ističe Šešelj.

Prethodno je i udovica Olivera Ivanovića reagovala na sramne optužbe na Fejsbuku.

- Nije dovoljno što je Ivanović ubijen, nego zarad političkih poena i stranog novca domaća izdaja ne poznaje ni moral ni saosećanje, već gazi preko mrtvih, ali i preko živih - a to su Milena i njen mali Bogdan - citirala je ona deo jednog od tekstova posvećenih Mirkoviću i njegovim suludim optužbama.

Bivši čelnik Zaječara lažne optužbe je objavio na sajtu Rikošet specijal, a juče je nastavio da se obračunava sa Milenom Ivanović, ali i svima koji su se bavili ovim slučajem.

Za Ameriku razgraničenje jeste opcija, Rusija nije za taj model. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

Bonus video

Albanci nemaju Natašu Kandić i Sonju Biserko i zato su jaki nacionalno

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA