Najnovije

MILOVAN BRKIĆ: Zapad, uz pomoć domaćih izdajnika, pljačka, demilitarizuje i duhovno satire Srbiju (VIDEO)

Gost Slavija TB bio je Milovan Brkić, glavni urednik magazina Tabloid.

Milovan Brkić (Foto: Jutjub)

Brkić tvrdi da Srbija oduvek ima na vlasti ljude koji su skloni kriminalu. Zamera srpskom narodu što slepo ide za vođama i dopušta im nekontrolisanu vlast. Čak tvrdi:

„Slugeranska navika će nas možda dovesti do toga da ne stanemo kao narod.“

On kaže da nema dobre vlasti, već samo kontrolisane vlasti. Smatra da Zapad posle Petog oktobra uz pomoć “domaćih izdajnika iz vlasti ekonomski prljačka Srbiju, demilitarizuje i  duhovno satire.” 

Po njegovom mišljenju cilj Zapadnih kapitalista je da iskoriste ljudske i materijlne resurse Srbije, da iz Srbije uvoze jeftinu radnu snagu i visoko obrazovane ljude, a ovde da izvoze svoj odpad.

“Kako su Srbi slobodarski narod, treba ih učiniti bezopasnim, odnosno uliti im strahopoštovanje prema Zapadu, osećaj lične slabosti i krivice, uništiti im borbeni duh i odvići ih od ratništva”.

Brkić sve lidere Balkana vidi kad korumpirane diktatore i marionete Zapadnih centara moći. Kratko i jasno, za sve vlasti posle Petog oktobra Brkić kaže:

„Uživaju, kradu i klimaju glavom.“

Knjigu “Tehnika državnog udara” po ceni od samo 500 dinara (besplatna dostava) možete naručiti OVDE.

Brkić veruje da Donald Tramp donosi promenu spoljne politike i unutrašnji preporod SAD. Mišljenja je da su kriminalci i starlete nametnuli svoj način življenja i ophoćenja, što se zastupa po većini sredstava informisanja i tako predstavlja kao poželjan sistem vrenosti. Očajan je što se ljudima plasira pornografija, rijalitiji i predsednik države.

Brkić poredi Đinđića i Vučića, smatra ih marljivim i ljudima od ideje, ali ih obojicu gleda kao ljude zavrbovane od Zapada. Za razliku od Đinđića, za koga je mišljenja da je bio naivan i da nije znao do pred smrt šta Zapad želi od njega, s druge strane, smatra  da je Vučić shvatio od početka šta Zapad hoće od njega, odnosno Srbije, a da je prihvatio ponudu zarad svoje lične korist. Đinđiću zamera što nije stvario bolji sistem vlasti, već zadržao SPS-julovski i da stvar bude još gora u njegove strukture postavio nesposobne ljude, što je na žalost praksa koja je i danas prisutna. Tvrdi da se od Petog oktobra režimi samo u krađi, obmanama i izdaji usavršavaju.

On smatra da protesti, koji se održavaju već neko vreme subotom, nemaju snage da skinu sa vlasti vladajuću stranku. 

Amerika povlači trupe iz još jedne zemlje, više o tome saznajte OVDE. Kako je novinarka iznervirala Vučića pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA