Najnovije

SRBIN ORGANIZOVAO UBISTVO SOROŠA: Ovo je bio plan likvidacije najmoćnijeg srbomrsca!

Dragan Filipović, poznatiji kao Major Fića, otkrio je da je SDB planirala ubistvo DŽordža Soroša, koga opisuje kao srbomrsca, ozloglašenog proizvođača obojenih revolucija.

Soroš (Foto: Jutjub)

Kao specijalni savetnik načelnika SDB za izvođenje tajnih operacija u inostranstvu, Filipović je otkrio da je služba procenila da bi se likvidacijom Soroša destabilizovala najjača globalistička mreža na Balkanu, a time bi se umanjila i propagandna moć zapadne alijase.

Filipović, koji je jedan od osnivača JSO, ističe da je za operaciju angažovan Mungos, operativac iz rezervnog sastava JSO, koji je obišao letovalište, gde je trebalo da dođe Soroš. Dolazak milijardera u elitno odmaralište prolongiran je nekoliko puta, a u međuvremenu je i bombardovanje Srbije završeno. Rade Marković je, kako priča Filipović, naredio obustavu akcije, ali je Mungos bio odlučan da posao završi do kraja. Filipović ističe da je to podržao, ali da su neke druge akcije uticale na to da Mungosu naredi povlačenje. Filipović na kraju priznaje da se i danas kaje zbog te odluke.

Amerikanci i NATO nemaju ni avione ni rakete koje S-500 ne može da uništi. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Srpski Telegraf

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA