Najnovije

MoneyTO Ltd će pokrenuti servis za transfer novca u Srbiji

Britanski operator prenosa novca MoneyTO pokrenuo je slanje doznaka u Srbiju dodajući ovu balkansku zemlju u rastuću listu zemalja gde se trenutno pruža takva usluga.

Srbija (Foto: Promo)

Klijenti mogu da šalju novac u Srbiju sa nekoliko klikova koristeći bilo koju karticu VISA/Mastercard, sa naknadama od 0,99 % za minimalan iznos od £/€ 1. Podizanje gotovine za MoneyTO doznake je dostupno preko 170 filijala Banke Poštanska štedionica* u sledećim gradovima: Beograd, Novi Sad, Kragujevac, Subotica, Lajkovac i Zrenjanin, kao i drugim mestima.
„Sa tolikim brojem Srba koji se sada baziraju u različitim zemljama širom Evrope i Velike Britanije, MoneyTO prepoznaje potrebu za pouzdanom, bezbednom i sigurnom uslugom prenosa novca u Srbiji koju bi mogli koristiti svi“, kaže Galina Selicka, direktor MoneyTO.

„Korisnici naših usluga mogu biti sigurni da će njihov novac biti u potpunojbezbednosti pošto MoneyTO koristi napredne tehnologije koje obezbeđuju pouzdane i brze transfere. Pored toga, nudimo veoma konkurentne devizne kurseve i niske naknade što nam pomaže da pridobijemo poverenje i lojalnost naših klijenata.“

Prema podacima iz Međunarodne organizacije za migracije, oko 2,7 miliona srpskih doseljenika sada živi u Evropi, uključujući 7.000 u Velikoj Britaniji –i ovaj broj stalno raste. Ukupan iznos međunarodnih doznaka u Srbiju 2017. godini iznosio je ogromnih 3,5 milijarde dolara **, a među najvažnijim izvornima zemljama su Nemačka (617 miliona dolara), Švajcarska (383 miliona dolara) i Austrija (379 miliona).

Imajući na umu rastuće tržište transfera novca, MoneyTO je oduševljen što može da proširi svoje usluge širom sveta, da predvidi i zadovolji potrebe svojih klijenata u slanju ili primanju novca iz inostranstva. Klijenti cene MoneyTO za brzinu i pouzdanost njegovih usluga koje odgovaraju svim njihovim zahtevima za transfer novca.

Da biste prebacili novac sa MoneyTO, morate samo da se prijavite na sajtu – www.moneyto.co.uk ili da preuzmete našu mobilnu aplikaciju iz App Store ili Google Play i da se registrujete. Registracija traje dva minuta. Doznake su dostupni za podizanje u roku od pet minuta.

MoneyTO Ltd je platna institucija koja je ovlašćena od strane britanske agencije za nadzor u sferi finansijskih usluga (FCA) i registrovana od strane Kraljevske službe za poreze i carine (HMRC). MoneyTO je dobio dozvolu za obavljanje poslova prenosa novca u svim zemljama EU. MoneyTO Ltd je kupio i ponovo pokrenuo 2014. godine britanski i ruski preduzetnik Georgij Piskov, suosnivač ruske kompanije za transfer novca Unistream i Unibank iz Jermenije. MoneyTO koristi odličnu tehnologijušto omogućuje korisnicima da šalju novac u inostranstvo koristeći svoju VISA ili MC karticu. Kartica se može naplatiti u GBP ili Evrima po želji klijenta. Transferi se obično mogu podići u gotovini za nekoliko minuta na više od 100.000 prikladnih i sigurnih lokacija u 53 zemlje.

MoneyTO je pouzdan partner koji je uvek otvoren za rad sa novim partnerima kako bi proširio svoju mrežu za isplatu doznaka širom sveta.

Izvori:
*Banka Poštanska štedionica jejedna od najvećih banaka koja posluje u Srbiji, usmerena je na pružanje finansijskih usluga za potrebe ličnih i korporativnih klijenata. NJen većinskivlasnik je Vlada Srbije.
**http://www.worldbank.org/en/topic/migrationremittancesdiasporaissues/brief/migration-remittances-data  (Matrica bilateralnih doznaka 2017 (Bilateral Remittance Matrix 2017), Matrica bilateralnih doznaka 2016 (Bilateral Remittance Matrix 2016))

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA