Najnovije

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) JEZIVI SNIMAK SA ŠRI LANKE! Terorista pomazio devojčicu, a onda se razneo u crkvi!

U nedelju je Šri Lanka bila pogođena nizom koordinisanih bombaških napada u crkvama i hotelima u glavnom gradu Kolombu i drugim gradovima, kada je ubijeno preko 300 ljudi i ranjeno najmanje 500 drugih.

Napadač sa Šri Lanke mazi devojčicu po glavi pre krvavog pira (Foto: Jutjub)

U nedavno objavljenim snimcima CCTV, jedan od sedam osumnjičenih bombaša samoubica je viđen kako se zaustavlja kako bi pomazio devojčicu po glavi pre nego što je detonirao bombu. Snimak, koji je objavila crkva Sv. Sebastijana, prikazuje čoveka koji nosi ruksak, približavajući se oltaru u prepunoj crkvi.

Najmanje 321 osoba je poginula, a dodatnih 450 je povređeno u nedelju, za vreme katoličkog Uskrsa, u osam naizgled koordinisanih eksplozija koje su potresle hotele i crkve širom zemlje. Šest eksplozija se dogodilo u glavnom gradu Šri Lanke u Kolombu, dok su se dve eksplozije dogodile u zapadnom gradu Negombu i istočnom gradu Batikaloa.

Portparol vlade Šri Lanke priznao je tokom konferencije za novinare u Kolombu u ponedeljak da je bilo najava obaveštajnih agencija o mogućim terorističkim napadima na hrišćanske objekte u zemlji. Šri Lanka je pokrenula krivičnu istragu odmah nakon napada i do sada je uhapsila 40 osumnjičenih.

NATO ponovo bombarduje na Balkanu. Pogledajte OVDE.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA