Najnovije

ŽESTOKA EKSPLOZIJA NA BRDU IZNAD GLAVNOG GRADA: LJudi su preplašeni, strah se uvukao u domove Jermena (VIDEO)

Snažna eksplozija čula se sinoć u blizini glavnog grada Republike Karabah, Stepanakerta, izvestili su meštani iz pomenutog grada. Prema izveštajima iz Stepanakerta, snažna eksplozija dogodila se u planinama u okolini prestonice, pošto su meštani prijavili da je odjeknula snažna detonacija.

Snažna eksplozija čula se sinoć u blizini glavnog grada Republike Karabah (Foto: Jutjub)

Uzrok eksplozije još uvek nije poznat, ali lokalno stanovništvo je izvestilo da je videlo da su PVO snage Snaga odbrane Arcaha (ADA) otvorile vatru na metu na noćnom nebu pre nego što se dogodila eksplozija. 

Još uvek nije jasno da li je ovo izvor eksplozije ili ne, ali azerbejdžanske bespilotne letelice su u nedelju više puta letele iznad regije Karabah.

U međuvremenu, u nedelju je jermensko Ministarstvo odbrane optužilo Azerbejdžan za više teških prekršaja prekida vatre u Karabahu, uprkos tome što su pristali na humanitarno primirje u subotu.

- Uprkos novom sporazumu o prekidu vatre iz humanitarnih razloga, neprijatelj je tokom dana pokušao da naruši vazdušni prostor Republike Arcah - saopštilo je jermensko Ministarstvo odbrane, optuživši Azerbejdžan zbog napredovanja u južnim i severnim delovima regije Karabah.

Brisel je već prešao crvenu liniju provocirajući Rusiju, neće se ovo dobro završiti. Više o tome čitajte OVDE.

Izvor: Mediji

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA