Najnovije

SUBOTA JE DAN D ZA CRNU GORU: Sabor će se održati! Tenzije dovedene do usijanja! Svi čekaju da vide šta će demon i satana Đukanović da uradi!

Svjestan da bi mu subota mogla biti jedan od poslednjih dana na vlasti, Đukanović je po savjetu zapada, ne vjerujući u lojalnost vojske i policije, odlučio da uvede vanredno stanje u Crnoj Gori zbog korona virusa koji po njemu hara Montenegrom.

Milo Đukanović (Foto: Jutjub)

Piše: Velimir Eraković

Brojka oboljelih nije tačna i povećava se samo radi panike koju vlast želi da unese u narod. Hrapović, ministar zdravlja je već odredio karantin za Ulcinj, i najavio nove lokacije za isto.

Vrši se nenormalan pritisak na načelnika KBC Podgorica Jefta Erakovića, da naloži infektivnom odeljenju i nacionalnom koordinacionom timu proglašenje epidemije i vanredno stanje.

Međutim Mitropolit Amfilohije, kako nam javlja sekretar mitropolije već dočekuje goste i sprema grandiozan skup. Ne pada mu na pamet odlaganje ni litija, a kamoli sabora u subotu. Mitropolit Amfilohije je već dočekao Mitropolita kijevskog i cijele Ukrajine i on će večeras predvoditi litiju u Podgorici.

Naravno uz Mitropolita Crne Gore i Brda. Sjutra se očekuje dolazak ostalih episkopa, preko petnaest, a prevoz za narod iz Crne Gore i okruženja je već spreman.

Niko neće poštovati mogući odluku vlade. Mitropolit Amfilohije je takođe rekao da je najveći i najubitačni virus izvorne Crne Gore Milo Đukanović. Subota je dan D za Crnu Goru. Tenzije su dovedene do usijanja.

Jedno je sigurno, Mitropolija crnogorsko primorska ne odustaje od sabora, vjerni narod je podržava kao nikad prije i dolazi u ko zna kolikom broju. Šta će, demon i satana Đukanović uraditi, ostaje nam da vidimo.

Pročitajte OVDE ko će večeras predvoditi litiju u Podgorici.

Izvor: Pravda

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA