Najnovije

ŽENA MU ZA GODIŠNJICU POKLONILA SKOK IZ AVIONA: Ali padobranom sa rupama!

Britanac koji je poginuo tokom skoka iz aviona iznad Velikog kanjona u Sjedinjenim Američkim Državama, dobio je padobran sa rupama, saopštila je lokalna policija.

Padobranac (Foto: pixabay. com)

Kristofer Svols (55), kao poklon od supruge za 30 godina braka dobio je skok iz aviona u tandemu. Prvi skok, nažalost, završio se tragično, pošto je došlo do problema sa opremom kada su instruktor i on sletali na zemlju, navodi „San“.

Ovaj Britanac, inače otac dvoje dece, nastradao je prilikom pada, dok je instruktor Metju Mekgonagl (34) preživeo pukom srećom, polomivši nogu.

Istraživači su utvrdili da je padobran koji je imao britanski državljanin bio pun rupa, ali je policija ocenila da je reč o nesrećnom slučaju. Kompanija koja organizuje skokove, „Paragon“, istakla je da je oprema bila u potpunosti ispravna.

„Padobrani, kao i kompletna oprema održavaju se po pravilima“, istakao je portparol firme „Paragon“.

Američka firma okrivila je instruktora, inače vojno obučenog letača, za incident istakavši da je počeo da paniči i previše oštro je skrenuo kada je promašio mesto sletanja.

Kristofer, inače vlasnik jedne firme u Harogatu, bio je na odmoru u Arizoni sa suprugom. Tom prilikom obnovili su zavete, prenose mediji.

Pročitajte OVDE  šta to zna Vatikan.

Izvor: nezavisne.com

Bonus video

Molimo Vas da donacijom podržite rad
portala "Pravda" kao i TV produkciju.

Donacije možete uplatiti putem sledećih linkova:

PAŽNJA:
Sistemom za komentarisanje upravlja kompanija Disqas. Stavovi izneseni u komentarima nisu stavovi portala Pravda.

Kolumne

Najnovije vesti - Ratni izveštaji

VREMENSKA prognoza

Najnovije vesti - PRAVDA